Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Rovó Attila

rovatvezető Politika

Kósa: Nem stróman az édesanyám Kósa: Nem stróman az édesanyám

Kósa Lajos szerint nem kell megmagyaráznia, hogyan vette meg 82 éves édesanyja egy sertéstelep felét.

tegnap, 17:04

Kósa Lajos elővette a pöszmétézést mint szupermagyarázatot Kósa Lajos elővette a pöszmétézést mint szupermagyarázatot

A miniszter szerint nem rombolja a Fidesz megítélését, ha ő nem magyarázza meg anyja sertéstelep-ügyét. Azt nem tudja megígérni, hogy Vásárhelyre az ellenzéki jelölt győzelme után is megérkezik az ígért pénz.

tegnap, 16:51

Amerikai kormányzati gépekről csapatják a bosszúpornót Amerikai kormányzati gépekről csapatják a bosszúpornót

Micsoda csöcsök, kérek pucér fotókat, írogatták a legnagyobb képmegosztó-fórumon a szenátus, az elnöki hivatal, szövetségi energiahivatal, vagy épp a sereg IP-címéről.

január 14. 19:47

Nem értek a grafikusi szakmához, de van az a minőség, amire én is nyugodt szívvel rámondom, hogy

 • 1972,
 • ilyet én is tudok,
 • ízléstelen
 • gagyi,

meg van az, amire meg azt mondom, hogy profi.

Na, most akkor találjuk ki együtt, hogy ha Kiskőrös hirdet egy logópályázatot a város újjátelepítésének 300. évfordulójára, és kiválasztja a három győztest, akkor melyik kategóriába esnek a győztesek, és melyikbe a vesztesek.

Bingó.

Mutatom például a 3. helyezettet:

kiskoros.PNG

Hogy (khm) egyes vélemények szerint nem feltétlenül a legjobb pályaművek nyertek, az a helyieknek is feltűnt, és szanaszét kommentelték a Facebookon a város erről szóló posztját, mire - a bírálatok törlése után - meg is érkezett a válasz:

 

A város egyébként nem volt hajlandó közzétenni a beérkezett pályaműveket, úgyhogy egy budapesti nonprofit dizájnközpont elkérte a pályázóktól azokat, és külön posztban mutatta be.

 

Volt ez a posztunk nemrég, azt kértük önöktől, hogy szavazzák meg, milyen hülyeséget csinált egy brit úriember. Merthogy olyasmit sikerült elkövetnie, ami tényleg csak a kitalált hülyeségekkel mérhető össze. Ha a linkre kattintanak, megnézhetik a szavazás eredményét.

Az a helyzet, hogy a valóság csak második helyen végzett.

A megoldás ugyanis a következő (és akkor jöjjön az MTI-hír):

Közérdekű munkára és pénzbüntetésre ítéltek egy vezető brit sebészt, aki betegei májába égette a szignóját műtét közben. 

Az 53 éves Simon Bramhall elismerte, hogy 2013-ban egy májátültetésen átesett férfi és egy női páciense májába égette bele elektromos tűvel nevének kezdőbetűit, az SB-t.

A szignó idővel begyógyult és eltűnt volna, ám a nő mája nem javult megfelelően, ezért ismét műteni kellett és az orvosok megtalálták Bramhall kézjegyét.

Egy birminghami bíró pénteken 10 ezer font (3,47 millió forint) pénzbüntetésre és 120 óra közhasznú munkára ítélte a magáról megfeledkező sebészt, aki az indoklás szerint "olyan mérvű szakmai arroganciát tanúsított, amely már bűncselekménnyel ér fel".

Egy decemberi tárgyaláson az ügyész, Tony Badenoch olyan szokatlan és bonyolult esetként értékelte a történteket, amelyre még nem volt jogi precedens. Kiemelte azt is, hogy a sebész az első eset után megismételte tettét és mindkét esetben több kollégája szeme láttára.

Bramhall 12 évig dolgozott máj-, lép- és hasnyálmirigy-sebészként a birminghami Erzsébet Királynő Kórházban, ahonnét 2014-ben távozott.

Itt ez a brit úriember, és egy elég méretes baromság miatt ítélték 10 ezer font pénzbírságra és közmunkára. Vajon a sok kitalált hülyeség mellett Ön eltalálja, hogy melyik igazi hülyeséget csinálta ő? (Eredmény hamarosan egy új posztban.)

Nos?

 • 3977
  Ő a brit könyvelők egyesületének alelnöke, aki az egyik ügyfele adóbevallását azzal a megjegyzéssel küldte el online, hogy "a kibaszott hercegi esküvőre"
 • 3255
  Ő egy orvos, aki beleégette a szignóját a páciensei májába
 • 1679
  Ő egy pilóta, és bekapcsolva hagyta véletlen a mikrofont, amikor a légiutas-kísérők melleiről beszélt
 • 1402
  Ő egy könyvtáros, aki unalmában azzal riogatta a vallási könyvek kikölcsönzőit, hogy ő Lucifer
 • 1304
  Ő a BBC egy műsorvezetője, aki a francia tengerparton egy játékfegyverrel viccelődött terrortámadással, de senki nem értékelte

Frissítés: Itt a megoldás.