Ágnes
-5 °C
2 °C

Rovó Attila

192 órája folyik a heroikus mentőakció a kútba esett gyermekért 192 órája folyik a heroikus mentőakció a kútba esett gyermekért

És még hátravan néhány. Háromszáz ember dolgozik emberfeletti tempóban, nem várt nehézségek közepette, hogy eljussanak Julen Rosellóhoz. Fúrás géppel, fúrás kézzel, és a Remény Kapszulája.

1 órája

Orbán és a média? Dehát már húsz éve megmondta! Orbán és a média? Dehát már húsz éve megmondta!

A közmédiát össze kell olvasztani, és politikai ellenőrzés alá vonni. A ballib túlsúlyt ki kell egyenlíteni. A sajtó egy része átvette az ellenzéki pártok szerepét. Hányat írunk?

10 órája

Tízezrek kísérték utolsó útjára a meggyilkolt gdanski polgármestert

A koporsóját hat polgármester vitte, ott volt Tusk is. Rendkívüli ülést, harangjátékot is tartottak az emlékére.

január 18. 23:00

Nézzük a dolgok jó oldalát: talán biztosra akar menni, hogy semmiképp ne üljön addig autóba, amíg el nem távozik az alkohol a szervezetéből. Mindenesetre a miskolci rendőrök nem értékelték az ötletet ilyen pozitívan, úgyhogy lopás vétség elkövetésének a gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen személlyel szemben.

És hogy mi történt? A rendelkezésre álló adatok szerint az eddig ismeretlen férfi 2018. november 27-én a Miskolc, Tiszai pályaudvaron található egyik cég főporta helyiségébe bejutva eltulajdonított egy digitális alkoholszondát.

A rendőrök arra kérnek mindenkit, hogy ha tudnak valamit a képen látható úrról, jelezzék a 06-46/514-506-os telefonszámon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívón. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán.szondaman

Január 3-án írtuk meg, hogy leszállt a Hold túloldalára egy kínai szonda, a Kínából december 8-án útnak indított űrszonda akkor magyar idő szerint hajnali 3 óra 26 perckor landolt, és rögtön továbbította az első jeleket a Földre. 

Most viszont egy videót is kiadott Kína a szonda/rover munkájáról, a drámaian felemelőnek szánt zenét is ők rakták alá, íme:

 

 .

kína.PNG

Márton olvasónk küldte a szép találatot, igaz, maga a videó nem friss, de ezt a részletet nem ismertem belőle, és valószínűleg vagyunk még páran így ezzel.

A hírhedt skálás gyilkoshoz, Bene Lászlóhoz ment be a HírTV a börtönbe még októberben, és az interjúban Marosi Antal riporter feltette azt a kérdést, hogy 

Mikor sírt utoljára?

Bene László azt mondja, könnyezni szokott, és

Orbán EP-beszédénél könnyezett utoljára.

 

Sőt, az interjú alatt, amikor ezt mondta, megint meghatódott.

Ez azt jelenti, hogy ön elkötelezett politikailag?

- szól a következő kérdés. Teljes mértékben - feleli Bene, majd témát váltanak, az édesanyjáról megőrzött emlékeiről kezdenek beszélni. (Az egész jelenet ide kattintva nézhető meg.

bene.PNG

Íme egyébként egy összefoglaló A Beszédből, Amely Megríkat Egy Kegyetlen Gyilkost, és amely szeptemberben, a Sargentini-jelentés elfogadása előtt hangzott el.