Eufrozina, Kende
5 °C
15 °C

Rovó Attila

A pokol, ahonnan már nincs kiút A pokol, ahonnan már nincs kiút

Közép-Amerikát bandák tartják rettegésben. 12 éves gyerekeket szerveznek be, ölnek, erőszakolnak, zsarolnak. Aki teheti, Amerikába menekül előlük, ám a bandák az érkező, zsarolható emberanyag miatt Amerikában is egyre erősödnek. Trump most erre hivatkozva csukja be Amerika kapuit. Kegyetlenség, vagy jogos önvédelem?

11 órája

Trump igazságügyminiszter-helyettese az elnök leváltásán munkálkodott

A New York Times közölte a sztorit Rosensteinről, aki állítólag megpróbálta maga mellé állítani a kormánytagokat. Ő tagadja mindezt.

szeptember 21. 23:15

Az önkormányzat az Auróra ingatlanának tulajától kéri, hogy gondolja át a bérbeadást Az önkormányzat az Auróra ingatlanának tulajától kéri, hogy gondolja át a bérbeadást

Sőt, akár meg is vásárolják tőle az ingatlant, ha ez kell ahhoz, hogy ne nyisson ki a szórakozóhely.

szeptember 21. 19:17

Súlyos testi sértés bűntette miatt vádat emeltek egy 62 éves miskolci nővel szemben, aki április végén egy miskolci buszmegállóban bántalmazta egy nőismerősét.

Az ügyészség leírása szerint  a nő összetalálkozott a buszra várakozó sértettel, akivel szóváltásba keveredett, majd a bal csuklóját megragadta és megcsavarta, amelynek következtében a sértett a földre esett. A nő ekkor a földön fekvő sértett csípőjét több alkalommal megrúgta, majd eltávozott.

A sértett bal oldali combcsont, és a bal kéz orsócsontjának törésével járó, 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A verekedő nővel szemben az ügyészség próbára bocsátás alkalmazására tett indítványt a Miskolci Járásbíróságnak, így az ügyben tárgyalás nélkül, egy hónapon belül érdemi döntés születhet.

Az AP hírügynökség hozta le egy helyi újság sztoriját Amerikából, azon belül is a michigani Grass Lake-ből. Úgy szól, hogy 

Krissie és az ikertestvére, Kassie megházasodnak, mármint nem egymással, hanem hozzá fognak menni sorrendben Zack és Nicholas Lewanhoz, akik szintén egy ikerpár tagjai, augusztus 3-án és 4-én. Kassie és Nick szombaton, Krissie és Zack pénteken esküsznek.

Persze mind a négyen ott lesznek mindkét esküvőn. Egyébként a Grand Valley állami egyetemen ismerkedtek meg, mert mind a négyen oda jártak. A pszichológiatanár közölte, hogy a pszichológiában nagy irodalmuk van az ikreknek, és szívesen tanulmányozza őket, majd kiderült, hogy a teremben két ikerpár is ül. Aztán randizni kezdtek. 

A randijaik 90 százaléka duplarandi volt, mind a négyen ott voltak. A fiúk is egyszerre kérték meg a lányok kezét. Természetesen összeköltöznek a párok, mármint nem külön-külön a párok tagjai egymással, hanem négyen laknak majd egy két hálószobás lakásban. 

Csoda, hogy az esküvő nem négyes frigy lesz. Nászútra amúgy külön időpontban mennek, de ugyanoda, és azért lesz egy pár nap átfedés is, hogy négyesben is legyenek, és elmenjenek Disney Worldbe. 

Nem, arról nincs szó az eredeti hírben, hogy megpróbálták-e valaha átverni egymást a szereplők azzal, hogy az ikertesót küldték randira.

tim-and-eric-mind-blown.gif

A Daily Mailen olvastuk annak a társaságnak a történetét, amely a Pedra da Gávea sziklán menőzött egy sort Rio De Janeiróban. Illetve a vége már nem sikerült olyan menőre, mert az egyik, a kiszögellésen lemászó-lelógó srácot a haverjainak kellett felhúzniuk. Mindezt pedig egy hegymászó-turista filmezte le.

 

Az egész szikla 840 méter magas, de a videón látható kiszögellés, ahová a turisták szeretnek kimászni, az alatt is nagyjából 30 méternyi űr van. Egyébként ahhoz képest, hogy majdnem meghalt a srác, elég vidámnak tűnnek.

szikla
Fotó: newsroom

.