Valér
2 °C
8 °C

Rovó Attila

rovatvezető Politika

Nagykoalíciós tárgyalásokat ajánlottak Merkelék a szocdemeknek

Az SPD pénteken dönt majd az ajánlatról.

december 13. 23:01

Havas Henrik: Elég szar munkát végeztek Habonyék Havas Henrik: Elég szar munkát végeztek Habonyék

Az újságíró hosszú interjút adott. Beszélt a vádakról, és arról, szerinte mi jön most. Könyvet is írna az egészről.

december 13. 22:03

Polgármester úr átadott egy utcát, az ovisok az aszfalton térdepelve üdvözölték Polgármester úr átadott egy utcát, az ovisok az aszfalton térdepelve üdvözölték

Van ilyen Luca-napi népszokás, más kérdés, hogy ennek most mennyire örültek a gyerekek.

december 13. 21:23

A szerkesztőség előtt megy el a Flórián téri felüljáró, úgyhogy tökéletes rálátásunk van erre a szakaszra. Most például órák óta nézünk egy kombi BMW-t a külső sávban, és nem értjük, mi történik.

Az autó valamikor délután parkolt le oda, nem volt semmi csattanás, semmi. A sofőr kiszállt, semmi baja nem volt, legalábbis látszólag. Biztos elromlott az autó, vagy kicsit lekoccolta a korlátot, gondoltuk. A férfi telefonált, nézelődött.

Aztán jöttek a mentők, és elkezdték hárman vizsgálni a sofőrt. Ez még semmi, de jöttek a rendőrök is, és beálltak az autó mögé, kék villogóval. Képzelhetik, hogy örültek ennek péntek délután az Árpád hídon Budára tartó autósok. Aztán körbefényképezték az autót a rendőrök, és a sofőr is. Utóbbi beszállt a mentőbe, és elhajtottak. Aztán jött egy tréler, beállt az autó elé, de nem vitte el, hanem az is elhajtott. Most az van, hogy a felüljáró közepén áll az autó órák óta, vészvillogóval, mögötte pedig rendőrautó kék fénnyel.

Vajon mi baja lehet a sofőrnek, amitől simán kiszáll, nézelődik, telefonál, de nem tud egy méterrel sem előrébb menni, le a felüljáróról? Miért viszik el a mentők, az autót otthagyva? Miért nem viszik el a forgalmat akadályozó autót a rendőrök? 

Megannyi kérdés.

Megkerestük a BRFK-t, hátha okosabbak leszünk. Ha válasz jön, megírjuk.

Update: a BRFK válaszolt a megkeresésünkre. A kocsi szalagkorlátnak ütközött és az autómentő megérkezéséig a rendőrség biztosította a helyszínt. BMW olyan szerencsétlenül ment neki a szalagkorlátnak, hogy mozgásképtelen lett. A sofőrt pedig a mentők elvitték CT-re, biztos ami biztos, mert lefejelte az A oszlopot. 

Hajdúszoboszlóról küldte be olvasónk a képet, sok magyarázat nem is kell hozzá, biztos örülnek a ház lakói, hogy a plakátok megrongálása fontosabb, mint a ház és környezetének épsége.

3 kep
1 kep

Novák Katalin államtitkár asszony kapott egy köszöntő üzenetet a munkatársaitól, ő maga büszkélkedett el vele, írta a 444.hu. (Vegyük észre a kép fókuszpontjában álló magabiztos Miniszterelnök Urat is!)

 

A szerény véleményem erről, hogy nagy szerencse, mikor valaki érdek nélkül, egyenes gerinccel ennyire felnézhet a főnöke szakmai kvalitásaira! Ez az igazi nyugatias politikai és munkahelyi kultúra, egyáltalán nem jut eszembe a kommunizmus az egészről!

 
000novak
Fotó: newsroom