Magdolna
18 °C
27 °C

Sajó Dávid

újságíró Politika

Az ottnem egy kereszt

hanem egyporoltótartó

A paradicsomba érkeznek, de csak poklot találnak A paradicsomba érkeznek, de csak poklot találnak

Nyugdíjas korára rengeteg kivándorló hazaköltözik Jamaikába, amire a bűnbandák is felfigyeltek. 85 idős embert gyilkoltak meg a szigeten az elmúlt 6 évben.

tegnap, 11:53

A hazai futball kritikusait azonnal ellenségnek bélyegzik A hazai futball kritikusait azonnal ellenségnek bélyegzik

Hrutka János nyers őszinteséggel a magyar futball helyzetéről, kirekesztésről, kultúráról és arról, miért számít sértésnek, ha valakit lefocistáznak.

tegnap, 07:59

Egy nyári délutánt simán megment a Hangya és a Darázs Egy nyári délutánt simán megment a Hangya és a Darázs

A legújabb Marvel-filmnek sokkal kisebb a tétje, mint azt megszoktuk, és talán éppen ez a legjobb benne.

július 18. 13:49

Biztos sokan vannak, akik emlékeznek a RollerCoaster Tycoonra, az egyik legjobb kis menedzselős játékra, amelyben egy vidámparkot kell vezetnünk. A többség nyilván azért játszik még ma is vele, mert állati jó szórakozás valószínűtlenül grandiózus hullámvasutakat építeni, vagy éppen azt nézni, hogy okoz tömegbalesetet a játékban egy-egy merészebb kanyar.

LordMartel azonban nem is ilyen csávó, neki ennél sokkal több kellett, és létrehozott a játékon belül egy működő számológépet, amellyel összeadni vagy szorozni lehet egy számjegyű számokat a játékon belül.

Őszintén szólva én saját magam alig értem az egész koncepciót, de LordMartel csinált egy videót és pár magyarázó képet is azoknak, akik hozzám hasonlóak hülyék ehhez, illetve letölthetővé tette a mentést is. (Kotaku)

Most, hogy LeBron James nyugatra igazolt, keleten a Boston Celtics vált az egyik legerősebb csapattá, de persze majd csak ősztől derül ki minden, amikor elstartolt az új NBA-szezon. Addig a játékosok vagy a nyári ligában készülnek, vagy éppen jótékonysági eseményen vesznek részt, mint Jayson Tatum és Kyrie Irving.

Az ember azt gondolná, hogy egy rakás kisgyerekkel kicsit megengedőbbek az NBA-sztárok, de mint a videón is látható, Tatum és Irving akkora szemétládák, hogy simán hülyére alázzák még a legkisebbeket is.

d14y723qzs711