Vince, Artúr
-5 °C
0 °C

Sajó Dávid

Az ottnem egy kereszt

hanem egyporoltótartó

Schmidt Máriáéknál maradhat Kertész Imre hagyatéka

Hiába támadta meg az író özvegyének fia a szerződést, marad minden a Kertész Imre Intézetnél.

tegnap, 15:47

Trumpot és feleségét is jelölték idén az Aranymálnára Trumpot és feleségét is jelölték idén az Aranymálnára

Az amerikai elnök mellett a legrosszabbaknak járó díjat kaphatja még Johnny Depp, John Travolta és Bruce Willis is.

tegnap, 15:31

Halálra fagyva találták meg a bikinis túrázót Halálra fagyva találták meg a bikinis túrázót

Gigi Wu arról volt ismert, hogy minimális ruházatban pózolt tajvani hegycsúcsokon.

tegnap, 13:27

Az Indexben kifejezetten szeretjük az olvasói leveleket, mert pár tucat anyázásra és helyesírási hibára való figyelemfelhívásra mindig jut egy-egy igazi szakmázós levél. Általában a hadászatban jártas olvasóink szakmai leveleit szeretjük a legjobban, amikor megtudjuk például, hogy a ravasz nem ravasz, hanem elsütőbillentyű (azt hiszem), azonban arra még én sem voltam felkészülve, ami ma az emailjeim között fogadott:

Szia Dávid,

Az új Captian Marvel-es posztereken látható cica nem cica, hanem egy Flerken, ami egy földi macskára hasonlító földönkívüli lény. A szájában éles fogú csápok laknak, valamint rendelkeznek zsebuniverzummal, amely képes tárgyak tárolására (valahogy úgy, mint Hermione táskája a Harry Potter filmekben). Több infó itt.

Üdv,

Ádám

Ádám nevű olvasónk bizonyára erre a posztomra gondol, amely igazából annyiról szól, hogy a hamarosan megjelenő Marvel Kapitány c. film karaktereihez készült egy csomó poszter. És az egyik poszteren van egy aranyos kiscica.

Na, de most nagyon úgy tűnik, hogy a Goose (ami angolul libát jelent) nevű macska nem is egy macska, hanem egy flerken. És Ádámnak 100%-ban igaza van, ez a cica tényleg egy flerken, a flerkenekről pedig valóban közismert, hogy

  • nagyon hasonlítanak a cicákra, pedig földönkívüliek,
  • hatalmas csápok vannak a szájukban,
  • képesek dimenzionális transzportációra,
  • és megértik az emberi beszédet.

Ezt nem én mondom, hanem a hivatalos Marvel-wiki, szóval tessék elhinni. A hibáért pedig mélységesen elnézést kérünk, soha többet nem macskázunk le egy nyilvánvaló flerkent!

Összesen 10 darab új plakát került ki a netre a hamarosan mozikba kerülő Marvel Kapitányról, a Marvel első női főszereplős szuperhősfilmjéről. Azt nem állítjuk, hogy minden karakterról tudjuk, hogy kicsoda, de abban egészen biztosak vagyunk, hogy príma ötlet volt külön posztert csinálni a cicának is, bármi is legyen a szerepe a filmben.

Ismerős az az érzés, amikor átmész a haverodhoz kicsit fifázgatni, mire az első meccsen középpályáról végigviszi a labdát, és gólt lő a legelső percben?

Na, valakinek sikerült kimaxolnia ezt az érzést Kylian Mbappéval.