Sámuel, Hajna
18 °C
29 °C
Index - In English In English Eng

Sajó Dávid

Az ottnem egy kereszt

hanem egyporoltótartó

Petőfi-díjat kaptak a NER kedvenc zenészei Petőfi-díjat kaptak a NER kedvenc zenészei

Ákos úgy lett az év férfi előadója, hogy idén nagyjából nem csinált semmit.

3 órája

Késő esti sávba kerül a Barátok közt az RTL-en Késő esti sávba kerül a Barátok közt az RTL-en

Délután negyed 6-tól vetítik majd az új részeket, késő este pedig megismétlik. Cserébe 6-8 perccel hosszabbak lesznek az epizódok.

5 órája

67982888 2359553274294732 786987366114918400 n

Immáron harmadik alkalommal rakta össze egy mixtape-re a legizgalmasabb feltörekvő magyar rappereket a Trap Hungary.

Megálmodtuk pár éve, hogy ha összehozzuk az előadókat egy válogatásra, akkor sokkal nagyobb eséllyel törhetnek majd fel és segítheti a nagyobb név a kisebbet. Meg is valósítottuk, harmadjára is sikeresen. Az első kiadáshoz képest ez már egy sokkal profibb és igényesebb gyűjtemény lett, sokkal több helyen is lesz elérhető.(Spotify, Apple Music és a többi stream platform).

Feltűnően sokáig készült a dolog, ennyi művésszel együtt dolgozni óriási káosz de mégis nagyon felemelő. Kb. két hete láttuk meg a fényt az alagút végén és el is röppent ez az idő egy pillanat alatt. Úgytűnik, hogy a sok buli és az egyre nagyobb rajongótábor fellendítette itthon ezt a vonalat, mert a megtekintések száma már az első nap meghaladta az előző kiadványok többnapos hallgatottságát.

- írták nekünk emailben.

A mixtape-en egy-egy dal erejéig helyett kaptak olyan egyre több figyelmet kapó arcok, mint Lil Holt, Gege, Kapitány Máté, Ress vagy Gyuris.

És akkor itt van a mixtape, de aki esetleg fizetne is érte, az megteheti a Bandcampen tetszőleges összegért cserébe.

Hatalmas zabálási akció hirdetett a török Izmir városának egyik pizzériája. A Hürriyet Daily írja, hogy a pizzéria egy negyed aranytallért ad mindenkinek, aki 30 perc alatt elfogyasztja a következő menüsort:

  1. egy 60 cm átmérőjű pizza,
  2. 350 gramm sült krumpli,
  3. és egy liter üdítő.

Akinek ezt a kalóriaszörnyet sikerült elpusztítania 30 percen belül, az egy negyed aranytallért kap az étteremtől - az ingyen étkezésen kívül -, ami átszámítva kb. 22 ezer forintnak felel meg.

Mint a cikkből kiderül, az akció fél éve megy már, és ezalatt 1000-en próbálkoztak meg a kihívással, de mindössze hat ember volt képes időben legyűrni a menüt. Az akcióban az a trükk, hogy akinek nem sikerül, annak a végén ki kell fizetnie 100 török lírát, vagyis ötezer forintot.

rickandmorty ep310 001 Shrinking In Brazil

Az iszonyatosan népszerű Rick & Morty negyedik évada hamarosan megjelenik, most pedig a két készítő, Dan Harmon és Justin Roiland adott interjút az EW-nek. Ebből kiderül többek között, hogy

  • a legutóbbi évadhoz hasonlóan ismét 10 új rész lesz,
  • és már dolgoznak az ötödik évadon, hogy hamarabb meg tudjon jelenni, mint a negyedik,
  • illetve azt is elmondták, hogy valószínűleg a 3. és 4. évad között eltelt időnél hosszabb már nem lesz két évad között.

A harmadik évad ugyanis már két és fél éve megjelent, de Roiland és főleg Harmon olyan felkapott figurák lettek, hogy kicsit lassabban ment az új részek elkészítése.

Az interjúban azt mondják, hogy a szerződésük szerint, ha elég gyorsan készülnek az új részek, akkor az Adult Swim örömmel fogad 10-nél több részt is évadonként. Azt is elárulták, hogy az új részekben olyan vendégszínészek adják majd a hangjukat egy-egy karakternek, mint Taika Waititi, Paul Giamatti, Sam Neill és Kathleen Turner.

A sorozat új évada az ígéretek szerint novemberben jelenik meg.