Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Sajó Dávid

Az ottnem egy kereszt

hanem egyporoltótartó

Horrorfilmek rémalakjai és ismeretlen eredetű szorongások Horrorfilmek rémalakjai és ismeretlen eredetű szorongások

Nálunk debütál a Freakin' Disco bizarr, szürreális videóklipje.

7 órája

Gödrökkel reklámozzák Budapestet a CNN-en Gödrökkel reklámozzák Budapestet a CNN-en

A Magyar Turisztikai Ügynökség el sem készült épületekkel promózza a főváros modern építészetét.

7 órája

Iggy Pop dokumentumfilmet készít a punkról Iggy Pop dokumentumfilmet készít a punkról

A négyrészes produkcióban megszólal az összes legenda Johnny Rottentől Jello Biafráig.

11 órája

Mióta Mészáros Lőrinc a Médiahatóság hathatós közreműködésével felvásárolta a teljes vidéki lappiacot, az olyan térségi újságok, mint a Veol, a Haon vagy a Beol lesilányultak béna utánközlésekre, MTI-átvételekre, illetve a központi utasítások egységes publikálására.

Viszont amióta sikerült totálisan központosítani a magyar média kétharmadát, a vidéki lapok kénytelenek minden baromságot szemlézni például Habony Árpád újságjaiból is. Az mindegy, hogy miért is érintené bármilyen módon a Békés megyeieket, hogy a német szélsőjobboldaliak fajvédő adventi naptárat készítettek, ha át kell venni Habony újságjának blődségeit, akkor azt a lehető leglátványosabban fogják, és minden esetben névtelenül.

Viszont az unortodox médiaetikának és a kitartó szervilizmusnak néha olyan szórakoztató eredményei is tudnak lenni, mint a Beolnak ez a cikke, amelyhez képesek voltak egy képet rakni Luther Mártonról, majd ráírták szép, nagy piros háttérrel, hogy

AGYRÉM NÉMETORSZÁGBAN

xasxcac

Nagyon reméljük, hogy ez még csak a kezdet!

Nemrég bejárta az internetet annak az orosz papnak a története, aki rendszeresen Gucci- és Louis Vuitton-ruhákban pózolt az Instagramon. A pap viselkedését elítélte már az orosz ortodox egyház is.

Az ügyben megszólalt Vjacseszlav Baszkakov, a luxuspap is, aki nagyon sajnálja a történteket, és azóta törölte is az Instagram-profilját. Egy közleményben azt is írta, hogy a közösségi oldalakon azt vette észre, hogy az emberek szeretnek kellemes, nem pedig bűnös dolgokról posztolni. Állítása szerint csak nyitott próbált lenni a világ dolgaira még úgyis, hogy többen figyelmeztették, ezt inkább ne tegye. Viszont meglátása szerint ezekkel a képekkel gyakorlatilag a szabadságért harcolt, bármit is értsen ezalatt.

dd91260240b84b03b31c5b04aacb7300
Fotó: instagram

Hozzátette még, hogy rengeteg luxusruha valójában nem az ő tulajdona, így nem hord például Gucci-mamuszt sem otthon, hiszen egy pap ezeket meg sem engedheti magának. Ráadásul elmondása szerint idegfájásban szenved, és az orvosa "környezetváltozást" ajánlott neki, amibe új ruhák kipróbálását is javasolta. Szóval Vjacseszlav atya fogta magát, és luxusboltot luxusruháival fotózkodott, ahogy a gazdag tinédzserek és a NER-feleségek szokták. (Moscow Times)

Sorozatkészítésbe kezd a Blink-182 volt frontembere, Tom DeLonge, derül ki a Variety cikkéből. A sorozat DeLonge saját képregényének, a Strange Timesnak lesz az adaptációja, és a TBS csatornára gyártják.

A leírás szerint a Strange Times öt mocskos gördeszkás tiniről szól, akik mindenféle paranormális rejtélyeket oldanak meg, miközben az amerikai kormány titkosügynökei üldözik őket. Pontosabban a kormányon belüli "titkos" kormány (deep state) emberei, erről az összeesküvés-elméletről pedig már mi is írtunk.

DeLonge azt is elmondta, hogy a sorozat intrózenéjének leginkább a Suburban Home c. számot tudná elképzelni a Descendentstől. Ami egyébként egy állati jó dal, és benne volt az egyik Tony Hawk-gördeszkás videójátékban is.

DeLonge-gal egyébként már jó ideje tele van a sajtó, nemrég például megválasztották az év ufókutatójának, és a saját vagyonából is rengeteg pénzt költ arra, hogy bebizonyítsa a földönkívüliek létezését.

Az már más téma, hogy a fiatal, kertvárosi gyerekek kerekeken gurulva oldanak meg paranormális rejtélyeket valamiért annyira ismerős valahonnan.