Alfréd
-3 °C
3 °C

Sajó Dávid

újságíró Politika

Az ottnem egy kereszt

hanem egyporoltótartó

Meghalt Lázár Bence Meghalt Lázár Bence

Az Újpest játékosa régóta leukémiával küzdött. 26 éves volt.

tegnap, 13:29

Tour de France-ra készül a magyar kerékpárcsapat Tour de France-ra készül a magyar kerékpárcsapat

A Pannon Cycle Team hatalmas tervekkel indul neki az évnek, a Tourt 4-5 éven belül tervezik.

tegnap, 12:48

A magyarok visszahozták a rock & rollt az olimpiára A magyarok visszahozták a rock & rollt az olimpiára

Dél- és Észak-Koreának sem volt túl jó napja szerdán, de kit érdekel, amikor Tóth Ivettnek hála megint rólunk szólt a téli olimpia.

február 21. 15:56

A köztévé megszólaltatta Kulcsár Krisztiánt is az első magyar olimpiai éremmel kapcsolatban.

Csoda történt ma este, egészen káprázatos volt. Ezek a gyerekek legendák lettek ma

– mondta a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke. „Végignéztem, alig akartam elhinni. Egyetlenegy dolgot tudtam, hogy ez bennük van. De hogy ilyen hidegvérrel végigmentek, és a végén megtartották...." – tette még hozzá Kulcsár, majd be sem fejezte a gondolatmenetet, és visszakapcsoltak a stúdióba.

Majdnem egy percet vert a német csapat a norvégokra az északi összetettben, ezzel a férfi egyes után csapatban is Németország végzett az első helyen. A németek végig hatalmas előnnyel vezették a mezőnyt, jóval a verseny vége előtt szinte biztos volt, hogy ezt nem veszíthetik el.

A második Norvégia, a harmadik Ausztria lett, de a poszt megírásának pillanatában a mezőny harmada még be sem ért a célba.

A szerkesztőségben kisebb mikrohisztériát okozott az 1991-ben megjelent The Games: Winter Challenge nevű játék, amiről kiderült, hogy ezen a linken elérhető és játszható böngészőből. Aki a '90-es években járt számtechórára, az biztosan emlékszik arra, mennyi édes percet lehetett elcseszni ezzel a nem túl bonyolult játékkal. További jó munkát!