Marcell
18 °C
27 °C
Index - In English In English Eng

Simor Dániel

Beépülős riport a siófoki bulizásból Beépülős riport a siófoki bulizásból

A Balaton bulifővárosának polgármestere véget vetne a közterületen vedelésnek, de ez sokaknak nem tetszik. Mi pedig megpróbáltunk elmerülni az Aranypartban.

július 15. 20:39

Ez a sziget úgy jó, ahogy van Ez a sziget úgy jó, ahogy van

Egy kormányzati hatástanulmány gátat javasolna a sziget hasznosabbá tételéhez, amihez legalább ezer fát ki kellene vágni. A Hajógyárira kijáró budapestiek tüntettek az ötlet ellen.

július 9. 08:06

Úgyis megszavazzák, mi csak a háttérzenét adjuk Úgyis megszavazzák, mi csak a háttérzenét adjuk

Pár százan tüntettek a Kossuth téren, miközben a parlament fideszes többsége megszavazta a Színművészeti Egyetem alapítványba helyezését.

július 3. 17:18

Kusinszki Andrást egy Facebook-bejegyzés miatt kedd hajnalban rendőrök ébresztették, majd nyolc órát töltött az őrsön. De nem bánja. Videó.

 

Utoljára 1956-ban fordult elő, hogy a budapesti állatkert több egymást követő napon zárva tartott. Elmentünk, és megnéztük, milyen ez.

A koronavírus-járvány miatt gyakorlatilag minden programot lemondanak az emberek. Owennek március 31-én lesz a szülinapja, a tervezett bulit azonban le kellett mondania, így otthon, egyedül kell ünnepelnie a tiszteletreméltó 101. születésnapját. 

owen

Az idős férfi nem hagyta annyiban, és az online virális tartalomgyártás ősi trükkjéhez folyamodott a szülinapján eső csorba kijavítására. 

Hello! Owen vagyok. Március 31-én lesz a szülinapom, de a bulit lefújták.

 

A 101 éve mellé 101 ezer lájkot és kommentet kért, és kapott is. A bejegyzést a Twitteren egy libanoni ENSZ-képviselő osztotta meg, és a poszt írásakor Owennek már több mint 130 ezren kívántak virtuálisan boldog 101-ediket egy lájk formájában.