Ilona
17 °C
31 °C
Index - In English In English Eng

Simor Dániel

Novák Előd vak, rákos, pedofil emberekhez hasonlította a melegeket Novák Előd vak, rákos, pedofil emberekhez hasonlította a melegeket

A Mi Hazánk blokád alá vonta a Coca Cola gyárát. Novák Előd alelnök segítő jobbot nyújtana a melegeknek, és meggyógyítaná őket.

augusztus 12. 17:33

Pusztul a nád a Balatonon, és ez nem jó Pusztul a nád a Balatonon, és ez nem jó

Az építkezések és a mesterséges vízszint sem tesz jót a balatoni nádnak. És ha eltűnik a nádas, csőstül jöhet a baj az MTA kutatói szerint.

augusztus 2. 10:43

Miért szeretik Orbánt az erdélyi fiatalok? Miért szeretik Orbánt az erdélyi fiatalok?

Tusványoson kérdeztük a határon túli fiatalokat a Fideszről. Volt olyan, aki szerint Mészáros Lőrinc gazdagodása is a nemzetépítés része.

július 31. 18:50

Csodálatos, sajtótörténeti helyreigazítás jelent meg a mai Lokálban, a Budapesten ingyenesen terjesztett propagandalapban:

helyreig.PNG

A Jobbikot ekéző cikknek a legtöbb állítása nettó hazugság volt, 15-ből 11 sima kitaláció. Hasonlót már láttunk, de olyat még nem, hogy a cikk szerzői azt is hozzáköltötték egy kamu sztorihoz, hogy az ugyancsak kormánypropagandában utazó Ripost újságírói bent voltak a frakcióülésen. Szóval nem az történt, hogy tévesen ítéltek meg vagy értelmeztek egy eseményt, hanem egy képernyő előtt ülve egyszerűen kitalálták, hogy szerintük mit is csináltak.

Aki véletlenül nem tudná, egy olyan újságról van szó, ami az állami médiaholdinghoz tartozik, kiemelt kormányzati jelentőségűnek lett nyilvánítva, és ami rengeteg állami pénzt kap hirdetések formájában, attól nyilván nem függetlenül, hogy fenntartások nélkül nyomják a kormány szekerét.

Barack és Michelle Obamának eszük ágában sincs eltűnni a közéletből. A volt amerikai elnök és felesége most éppen egy többéves, podcastok készítéséről szóló szerződést írt alá a Spotifyjal – írja a Billboard.  

A podcastokat Obamáék cége, a Higher Ground fogja készíteni és  a szerződés szerint a volt elnök és felesége a podcastok fejlesztésében, készítésében is részt vesz, valamint szerepelni is fognak az adásokban. 

Az Obama házaspár 2018-ban indította el a Higher Ground nevű platformot, először a Netflixszel írtak alá szerződést „inspiráló” tartalom készítésére.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor indulnak az elnöki podcastok, ahogy az adások tartalmáról sem árultak el sokat, csupán egy-egy közleményt adtak ki, amiben gondolatébresztő és szórakoztató beszélgetéseket ígérnek. 

 

Egészen különös színösszeállítással rúgta be a kampánymotort Karácsony Gergely Budapesten a Nyugati téri aluljárójában, jelentette a helyszínről kollégánk. 

A Fideszes ég alatt LMP-s zölddel beborított Budapestet kínálgató MSZP-s Kunhalmi Ágnes számos kérdést felvet. Talán az lehetett az elképzelés, hogy egyik támogató párt színe se szerepeljen a kampányban. Most úgy tűnik, hogy a Demokratikus Koalíció kékjét is felvihetik a standokra, Gyurcsány Ferenc pártja ugyanis ma bejelentette, hogy ők mégis inkább saját jelöltet indítanak, Kálmán Olga személyében.