Eufrozina, Kende
14 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Somkuti Bálint

Airbus A400M-eket vásárol a Magyar Légierő? Airbus A400M-eket vásárol a Magyar Légierő?

Az alakulat kötelékében akár magyar felségjellel is repülhetnek a modern szállítógépek.

szeptember 19. 17:32

A Lynx-gyár és az újjáéledő magyar hadiipar A Lynx-gyár és az újjáéledő magyar hadiipar

A Trianon utáni tilalmat követő rövid felfutástól eltekintve nem volt még ekkora katonai gyárberuházás hazánkban az elmúlt 100 évben.

szeptember 12. 17:12

Az eset az amerikai Ohio állam egyik bíróságán történt – írta a Fox News. Amikor a drogügyei miatt előzetes letartóztatásban lévő gyanúsított hathónapos börtönbüntetésről szóló ítéletét kihirdették, megvárta, amíg a bíró elhagyja a pulpitust, majd cselekedett. Az őröket félrelökve kiszaladt a teremből, és lerohant a lépcsőn. A videón jól látszik, ahogy a jelentős hátránnyal érkező seriffhelyettesek egyike megpróbálja a lépcső korlátján átugorva utolérni a menekülőt, de elhibázza. Négy törött bordája bánta az akciót.

 

A korábbi gyanúsított, mostanra szökésben lévő elítélt bűnöző a hírek szerint leborotválta kékre festett haját.

Screenshot 2020-09-25 at 13.22.33.png

... mert a csúcsforgalomban akadályozták a Dan Ryan autópálya forgalmát.

200921192110-horse-on-highway-arrest-exlarge-169
Fotó: WLS

A helyi celebritásként ismert Raszta Cowboy (Dreadhead Cowboy) által okozott forgalomlassítás egy figyelemfelkeltő akció volt, amelynek célja a „Kids Lives Matter” mozgalom támogatása volt.

Jelentős érzelmeket váltott ki egy hathónapos csecsemőről szóló videó, amely nemrég került ki az egyik közösségimédia-oldalra. A számára kialakított eszközzel, apukája közvetlen közelségében, mentőmellényben vízisíelő baba képei szinte mindenkiből kiváltottak valamilyen reakciót.

 

Volt, aki felelőtlennek nevezte a szülőket, volt, aki a gyerek egészségéért aggódott, de legalább annyian támogatásukról biztosították a videón mosolyogva álldogáló csecsemő szüleit.

Nehéz eldönteni, kinek van igaza, mindenesetre a látvány határozottan nem mindennapi.