Ilona
17 °C
33 °C

Stöckert Gábor

Stöki

rovatvezető Tech-Tudomány

Erő15

Ügyesség10

Mágia14

Karizma13

Vérszegény családi film lett a cápahorrorból Vérszegény családi film lett a cápahorrorból

A Meg - Az őscápa szemérmesen elfordul, amikor minden idők legnagyobb tengeri ragadozója harapni kezd. Jason Statham jó benne, de a film nagyon buta.

augusztus 13. 05:00

Izzadva lézerkardoztunk egy pc-vel a hátunkon Izzadva lézerkardoztunk egy pc-vel a hátunkon

Kipróbáltuk a legnépszerűbb VR-játékot, drótok és kötöttségek nélkül. Ültünk kétmilliós autószimulátorban, átrepültünk a Lánchíd alatt.

július 29. 17:56

Az Xbox prototípusa béna, de azért kéne Az Xbox prototípusa béna, de azért kéne

Meg egy akkora lakás is, amiben jól mutatna. A Microsoft 18 éve ezzel a melákkal demózta, hogy a konzolpiacra készül.

július 27. 11:07

Éppen ma jelent meg az egyik legnépszerűbb online játék, a World of Warcraft új kiegészítője, és ebből az alkalomból a fejlesztő Blizzard kiadott egy új trailert, ami valójában a korábbi trailerekből van összevágva, viszont Metallica szól alatta. Elég menő. Az kiegészítő címe egyébként Battle for Azeroth, és egészen hihetetlen, de Azeroth világán kell majd csatázni benne. Indexes WoW-szakértőink máris rávetették magukat, napokon belül jelentkezünk teszttel.

A Vakondok dokumentumfilm-sorozat negyedik részéről írtunk már tavaly: a Matusik Szilárd rendezte Vakondok 4 - Végigjátszás című film másfél órában mutatta be, hogyan indult be Magyarországon még a szocializmusban a videojáték-fejlesztés, majd a kilencvenes években és a kétezres évek elején milyen magyar szereplői voltak a piacnak. Aki kicsit is gémer, annak nagyon érdekes az egész, főleg a nyolcvanas évek hőskorszakának sztorijai, itt megnézhető az egész film.

Matusik közel ötven interjút készített a filmhez, és ilyen mennyiségben nyilván mindenkitől csak pár perc kerülhetett a vágott anyagba. Ínyencek most a kimaradt részt is megnézhetik, a Vakondok 4 ugyanis gyűjtői Blu-Ray kiadást kap, 40 órányi extrával. Illetve kap, ha összejön rá a pénz, mert a Blu-Ray gyártási költsége elég magas, a tervezett 500 példány esetében is. Indiegogón lehet megrendelni, illetve megtámogatni, a kiadás 25 dollárért már kapható, és a kampány máris 40 százaléknál tart. A kampányfilmből úgy tűnik, egyszeri lehetőség, ezt a kiadást csak most, csak így lehet megszerezni. (Akinek nincs blu-ray lejátszója, megkapja a lemezek image fájljait is.)

cover

Viszlát, Belfast. Viszlát, Arya. Viszlát, Trónok harca. Nagyon élveztem. Új kalandokra fel!

– így búcsúzik az Arya Starkot játszó Maise Williams Instagramon a Trónok harcától. Az utolsó évad jövőre érkezik, a forgatás mostanában ér véget, és a jelek szerint Williams már túlvan az utolsó forgatási napon. Ismerve Arya történetét (kislányból bérgyilkos lett) a véres cipőpár egyszerre érthető és sokat ígérő. Williams most 22 éves (14 volt az első évad idején), és mivel nagyon jól formálta meg Aryát, valószínűleg válogathat a szerepajánlatok között.