Fábián, Sebestyén
-2 °C
0 °C

Stubnya Bence

Garázdasággal gyanúsítják az Echo TV stábjával kötekedő tüntetőt

Egy másik tüntetőt pedig hivatalos személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt állították elő.

tegnap, 23:07

Véget érhet a féktelen száguldozás a német autópályákon

A sebességkorlátozás hiányáról elhíresült utakon környezetvédelmi okokból jöhet a korlátozás.

tegnap, 22:26

Új Lidl nyílik Albertfalván

A 11. kerületben egy kilométeren belül elérhető lesz egy CBA, egy Aldi és most már egy Lidl is.

tegnap, 21:14

Bretagne-ban, egy Hennebont nevű településen egy alpaka besétált az utcáról az optikába, ahol végül nagyjából fél óráig álldogált békésen, mert a dolgozók - attól tartva, hogy az alpaka kimegy és felfordulást okoz az utcán - bezárták a boltot, és kihívták a rendőrséget.

 

A rendőrségre végül nem is volt egyébként szükség, mert az alpakát begyűjtötte a tulajdonosa, így az is kiderült, hogy az állat a környékről lógott meg. A francia sajtóban eleinte volt egy kis félreértés, hogy egy alpaka vagy az alpaka nagytestű rokona, egy láma szökött-e el, de végül tisztázódott, hogy alpakáról volt szó. (BBC)

Egy 27 éves amerikai férfinak jutott eszébe az az első ránézésre remeknek tűnő ötlet, hogy Royal Caribbean Cruises Bahama-szigeteki járatának 11. emeletéről az óceánba ugorjon, és ha már eszébe jutott, és az előző napi ivászatból még maradt annyi alkohol a szervezetében, hogy meg is merje tenni, le is ugrott.

A nagyjából 30 méteres ugrás nem csak azért veszélyes, mert az óceán tele van cápával, hanem azért is, mert egy szerencsétlenebb vízbe éréssel sokkal komolyabb sérülései is lehetettek volna. Nick Naydev azt mondta, hogy három napig nem tudott járni az ugrást követően, a döntéséről pedig azt mondta, nem igazán gondolkodott rajta, egyszer csak úgy volt vele, hogy ugrania kell, és be is ugrott az óceánba.

 

A járatot üzemeltető Royal Caribbean Cruises közölte, hogy Naydevet és barátait is örökre kitiltották a járataikról és jogi lépéseket is fontolgatnak. Az Instagramra feltöltött, ugrásról készült videóból persze nagyon népszerű tartalom lett, és a felvételt készítő férfi szerint túlzás, hogy a Royal Carribean kitiltotta őket.

Naydev mindenesetre már megbánta a dolgot, azt mondta, hogy reméli, hogy mások nem fogják utánozni, mert nagyon veszélyes, amit csinált. A kitiltáson és a lábfájáson kívül egyébként azért sem igazán érte meg a dolog, mert még 200 dollárt is ki kellett fizetnie a repülőjegyért, hogy haza tujdon jutni Nassauból. (HuffPo)

Ha látta, hívja ezt a telefonszámot! +36 30 905 1288