Olivér
5 °C
8 °C

Stubnya Bence

Két tűz közé kerültek a magyar családapák Két tűz közé kerültek a magyar családapák

Népszerűbb lett a hagyományos, kenyérkeresői apaszerep, de párhuzamosan a családcentrikusság is elvárássá vált.

3 órája

Marad az őrület az ingatlanpiacon Marad az őrület az ingatlanpiacon

A kereslet szinte végtelen, de egész egyszerűen nem épül elég új lakás. A fejlesztők már új panelek építésétől sem riadnának vissza, Budapest hivatalosan is túlhevült, de a hitelezés még rendben van. Kijött az MNB új Lakáspiaci Jelentése.

november 16. 10:04

Saját pesti lakás? Egyre inkább csak álom Saját pesti lakás? Egyre inkább csak álom

5 éve még 6 évnyi átlagbérből kijött egy átlagos pesti lakás, idén több mint 10 évnyiből jön csak ki.

november 15. 14:59

 

"Nektek köszönhetően hatalmas sikert arattunk. Nektek köszönhetően holnap új időszak kezdődik Amerikában. Jegyezzétek meg, hogy milyen érzés. Jegyezzétek meg, hogy milyen érzés képesnek lenni a győzelemre" - mondta a demokraták leendő kongresszusi házelnöke a demokratáknak tartott győzelmi beszédében.

Pelosi ezt követően a kampányban visszatérő témákról mondott pár szót: említette az infrastrukturális projekteket, a gyógyszerárak csökkentését és az egészségügyi reformot, és megemlítette, hogy mostantól Trump hatalmát komolyabb fékek és ellensúlyok korlátozzák, mire a közönség ovációban tört ki. (Guardian)

Beszédet ugyan nem mond az elnök, de Twitteren szűkszavúan kommentálta a republikánusok szempontjából a legnagyobb jóindulattal is csak felemásnak mondható eredményt.