Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Szabó Péter

rovatvezető Videó

Nagyon durva, ami kiderült arról, hogy mit csinált Jennifer Lawrence Budapesten Nagyon durva, ami kiderült arról, hogy mit csinált Jennifer Lawrence Budapesten

Természetesen semmi különöset. A héten újra remekeltek az átverős, kattintásvadász hírek, mi pedig újra összeszedtük őket.

január 15. 05:07

A Fideszt támogató mise legfontosabb pillanatai A Fideszt támogató mise legfontosabb pillanatai

Hódmezővásárhelyen Németh László plébános elmondta, kire érdemes szavazni (a Fideszre), és kire nem (az ellenzéki jelöltre).

január 14. 13:13

Kattintásvadász különkiadás Hosszú Katinkáék drámájából Kattintásvadász különkiadás Hosszú Katinkáék drámájából

Hosszú Katinkát és Shane Tusupot sem kímélték a kattintásvadász hírek: most összefoglaltuk a legerősebb címeket.

január 13. 17:00

Pár napja írtunk róla, hogy a köztévé egyik riportere úgy mutatott be egy tollaslabda-versenyzőt, hogy

"Yonemoto 166 cm és Hiroshimában született. Ismert város... Reméljük, sugárzó játékot mutat."

Most pedig egy olvasónk szólt, hogy az M4-nél is észbe kaptak és bocsánatot kértek, sőt, személyesen a riporter is elnézést kért ezért a viccért. Igazából ennyi a történet, teljesen normálisan viselkedett a köztévé, szóval úgy fair, ha ezt is megírjuk.

Az M4-en épp a Super Series Final ment, amikor olvasónk, Gábor az alábbi részletre figyelt fel. Éppen az egyik japán játékost, Yonemotót mutatta be a riporter ezekkel a szavakkal:

"Yonemoto 166 cm és Hirosimában született. Ismert város...

(egy kis kivárás)

Reméljük, sugárzó játékot mutat."

Szóval tényleg volt egy kis atombombás viccelődés az M4-en? Nem lehet, hogy csak valami össze lett mosva? Hát nem: a kétkedőknek itt van a részlet videóban is:

Őszinte, egyenes, belemenős: a kormány a nemzeti konzultáció stócai előtt tartott sajtótájékoztatót  mi másról, mint a nemzeti konzultációról. 11 óra után pár perccel Kovács Zoltán még nem volt ott a mikrofonok mögött, de a háttér már látszott, felemelő látvány:

Kép: kormány.hu