Zelma, Rajmund
-6 °C
1 °C

Szabó Péter

rovatvezető Videó

Brutális, mit művelt ez a gyönyörű, hosszú barna hajú lány Brutális, mit művelt ez a gyönyörű, hosszú barna hajú lány

Döbbenetes titkok és annál is döbbenetesebb címek a friss kattintásvadász hírekben.

tegnap, 05:07

Így lettem multimilliomos Így lettem multimilliomos

Egy év alatt lett 500 új multimilliomos Magyarországon. Ők a szerencsések. És persze ott van a másik vagyonforma, a bitcoin. De mi az a kriptovaluta? Hol bányásszák? És ki akar szerencsére alapozni, amikor a meggazdagodáshoz van egy sokkal biztosabb út?

január 18. 21:28

Nagyon durva, ami kiderült arról, hogy mit csinált Jennifer Lawrence Budapesten Nagyon durva, ami kiderült arról, hogy mit csinált Jennifer Lawrence Budapesten

Természetesen semmi különöset. A héten újra remekeltek az átverős, kattintásvadász hírek, mi pedig újra összeszedtük őket.

január 15. 05:07

Pár napja írtunk róla, hogy a köztévé egyik riportere úgy mutatott be egy tollaslabda-versenyzőt, hogy

"Yonemoto 166 cm és Hiroshimában született. Ismert város... Reméljük, sugárzó játékot mutat."

Most pedig egy olvasónk szólt, hogy az M4-nél is észbe kaptak és bocsánatot kértek, sőt, személyesen a riporter is elnézést kért ezért a viccért. Igazából ennyi a történet, teljesen normálisan viselkedett a köztévé, szóval úgy fair, ha ezt is megírjuk.

Az M4-en épp a Super Series Final ment, amikor olvasónk, Gábor az alábbi részletre figyelt fel. Éppen az egyik japán játékost, Yonemotót mutatta be a riporter ezekkel a szavakkal:

"Yonemoto 166 cm és Hirosimában született. Ismert város...

(egy kis kivárás)

Reméljük, sugárzó játékot mutat."

Szóval tényleg volt egy kis atombombás viccelődés az M4-en? Nem lehet, hogy csak valami össze lett mosva? Hát nem: a kétkedőknek itt van a részlet videóban is:

Őszinte, egyenes, belemenős: a kormány a nemzeti konzultáció stócai előtt tartott sajtótájékoztatót  mi másról, mint a nemzeti konzultációról. 11 óra után pár perccel Kovács Zoltán még nem volt ott a mikrofonok mögött, de a háttér már látszott, felemelő látvány:

Kép: kormány.hu