Bence
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Lengyel-Szabó Péter

Besokalltak, ezért beutazták Európát egy mentőautóval

Hat négyzetméteren éltek, de úgy tapasztalták meg Európát, ahogy elég kevesen tudják.

augusztus 20. 21:35

Besokalltak, ezért beutazták Európát egy mentőautóval Besokalltak, ezért beutazták Európát egy mentőautóval

Hat négyzetméteren éltek, de úgy tapasztalták meg Európát, ahogy elég kevesen tudják.

augusztus 20. 19:52

Kipróbáltuk az Év Játékat, és meh Kipróbáltuk az Év Játékat, és meh

A Csak egy izgalmát leginkább csak az adja, hogy ki tudjuk-e röhögni azt, aki segítségképp egy teljesen mellément utalást írt.

augusztus 19. 09:30

A 444-en megjelent egy olvasói videó, amit az elmúlt 10 hónapban rögzítettek különböző villamosok vezetőfülkéjéből. A 10 perces videót egy hónapja töltötték fel, és a mostani poszt megírásának pillanatában még csak 102 nézőnél jár – de a nap végére ez valószínűleg megsokszorozódik, mert egy egyszerre nagyon szórakoztató és kellemetlen videóról van szó, ahol vannak

  • a piroson simán áthajtó autósok
  • az éjszaka közepén, a zebrán épp, hogy átrohanó gyalogosok
  • az esőben a villamossínen fotózkodó turisták
  • a villamossínen bámészkodó autók
  • és rengeteg idegörlő utolsó pillanatos csörömpölős fékezés.

De inkább nézzék meg egyben:

 

Akinek nincs most 10 perce egy villamosos videót egyben megnézni (ami valahol érthető dolog), a legjobb pillanatokat a 444 itt kigyűjtötte.

A FIFA 20 az egyik legfelkészültebb rajongói oldal, ami a szeptember végén megjelenő focis játék legújabb verziójáról próbál minden infót összeszedni. Hónapok óta tart egy szavazás az oldalon, amivel próbálják a játékot kiadó Electronic Arts figyelmét felkelteni: a szavazás pedig arról szól, hogy a gémerek milyen, eddig kimaradó bajnokságot szeretnének látni az új részben.

Habár egy hónappal a megjelenés előtt valószínűleg nem fognak egy teljes bajnokságot betoldani a játékba egy rajongói oldal nyomására, de iránymutatásnak mindenképp érdekes. Az örmény, kirgiz és kenyai első osztály mellett ott van az orosz másodosztály, de a máltai és a jemeni liga is. És persze ott van a magyar is, ami egyébként toronymagasan a második, rögtön a románok mögött.

Aki szeretne, itt tud részt venni (egyszer) a szavazáson.

Azoknak, akik valamiért azt hiszik, hogy a Szigetre VIP-karszalagot szerezni valami szuper kiváltság, mutatunk két kiábrándító képet: a Foo Fighters előtt-alatt-után ugyanúgy tömve volt a nagyszínpad melletti elkerített, egyébként hatalmasnak tűnő VIP, mint maga a nagyszínpad előtti terület.

Ennyi emberre bőven nincs elég ülőhely, az italpultoknál ugyanakkora sor áll, elég sötét van (ez látszik is a fotókon), és a nagyszínpadot sem lehet jól látni – kivétel az igazán kiváltságosoknak, akiknek már évekkel ezelőtt létrehozták a VIP-en belüli SzuperVIP-et.

Akkor miért jó ez az egész, azon kívül, hogy sokak már attól jól érzik magukat, hogy VIP-szalag kerül a kezükbe? Egyrészt a mosdó miatt, mert az egész Szigeten itt az egyik legkulturáltabbak a mellékhelyiségek. Másrészt meg azért, mert például az ember itt együtt állhat sorba akár Rogán-Gaál Cecíliával is.

Rogán-Gaál Cecília és Varga Lajos, a Valton Security többségi tulajdonosa
Rogán-Gaál Cecília és Varga Lajos, a Valton Security többségi tulajdonosa