Emília
18 °C
26 °C

Szabó Péter

rovatvezető Videó

Na, ilyen egy igazi örömünnep Na, ilyen egy igazi örömünnep

Emlékeznek, mekkora örömünnep volt itthon, ha az Eb-n győztek a magyarok? Na ezt szorozzák meg hárommal. Videónk Zágrábból az angolok elleni győzelem után.

július 12. 08:21

Így még sosem hallotta a Balaton Soundot Így még sosem hallotta a Balaton Soundot

Milyen a Balaton Soundon, ha levesszük a zenét? Egy óriási buli dropok nélkül.

július 8. 12:12

Kézen fogva megyek a párommal, és úgy néznek rám, mint a szemétre Kézen fogva megyek a párommal, és úgy néznek rám, mint a szemétre

A felvonulók szerint ma egyszerre jobb és rosszabb is melegnek lenni Magyarországon. Az idei Pride-ról Novák Katalin családügyi államtitkárnak is küldtek jókívánságokat.

július 8. 07:48

Miután összeírtuk a vb legunalmasabb színjátékait, a bíró bénázásait és a legfeleslegesebb kommentátori beszólásokat, bingóztunk velük: ugye itt az a lényeg, hogy egy sorban vagy oszlopban összejöjjön az öt egymás melletti találat - és persze amint akár csak egyet is eltalálunk, innunk kell.

Két félidő alatt masszívan le lehet részegedni, ahogy ez a videónkból is kiderült, de most itt van a két bingó is, amikkel már bárki játszhat akár a szombat délutáni bronzmeccs, akár a vasárnapi döntő alatt.

Ez volt Bálint verziója (jobbklikk, kép megnyitása új lapon, és ott lesz nagy méretben):

Ez pedig Dávidé:

De ha fel akartok készülni, hogy mit kell átélnetek, akkor előtte nézzetek bele ebbe a videóba:

Kijött a bulimágus legújabb száma, amitől lüktetnek a lábak és megremegnek a szívizmok, majd egy olyan utazásra visz minket, amiben a végén mámorosan üvölthetjük egymás lelkébe, hogy

KAMESZITO!

 

A legújabb szám továbbviszi a Bulibáróban megkezdett fenséges trasht, a klipben villanásnyira feltűnnek Lakatos Márkok vagy épp kolorádós arcok, van benne egy cseppnyi szociálismédia-kritika, de azért óriási mélységektől ebben a számban sem kell félnünk.

Plusz jobb, ha már most hozzászoktok a számhoz, mert úgyis elég sokat fogjátok még hallani a nyáron.