Móric
14 °C
15 °C

Szabó Péter

Gyurcsány: Talán az én anyám tehet a Sargentini-jelentésről? Gyurcsány: Talán az én anyám tehet a Sargentini-jelentésről?

Orbán Viktor beszédére reagált a volt kormányfő, és lediktátorozta őt. Aztán Kövér László házelnök csak odaszúrt neki. Újra parlament, éljen!

szeptember 17. 14:45

Az egyik legmegalkuvóbb nemzet lettünk Az egyik legmegalkuvóbb nemzet lettünk

Az AK26 tagjaként az egyik legsikeresebb Youtube-rapper. Jobbikos kötődéstől szakácssulin át egy önálló könyvig: portré Giajjenóról.

szeptember 16. 08:03

Chinese Street Food Night Market Chinese Street Food Night Market

Nagyszerű belépő szintnek tűnik a kínai gasztronómiába, de inkább sztoikus profiknak való.

szeptember 15. 10:05

12 éves az őszödi beszéd. Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök kiszivárgott szavai után erős napok jöttek óriási tüntetésekkel, rendőrökkel való összecsapásokkal. A szeptemberi napokat két éve újra végigmeséltük, de az események sűrűjében lévő szereplőkkel:

És mi történt a székházostrom után? A videó második részéből kiderül, ami egészen a hírhedt október 23-ig megy végig az eseményeken:

A UPC egy új szolgáltatását - azaz hogy megnövelik a wifi hatóterét és hatóerejét - azzal a szöveggel reklámozta, hogy 

4 csík a kertben is!

De ezt ilyen Curtisterhes időkben veszélyes a Facebookra szabadítani, ezért néhány komment után muszáj volt tisztázniuk, hogy nem az önfeledt kokainozásra/speedezésre utaltak:

Kedves kommentelők! Az említett csíkok a kerti jelerősségre vonatkoznak. Fogyasztásuk a UPC ajánlásával megengedett.

Mondjuk ebből sem jöttek ki a legjobban, mert mindez így folytatódik:

Ha Connect Box-al együtt használjátok, mehet a speedtest is, hogy teljes legyen az élmény a kertben vagy az udvaron.

Kép: UPC Facebook

Mert egy olyan sajtóközleményt kaptunk, ami mellett nem lehet elmenni, ha szerepel benne az, hogy

  • joystick helyett dzsojszik
  • "Nem harap a tarktor"
  • Hódmezőrület 3.0

De mutatjuk is:

"Nem harap a tarktor

Négy dolog, amit rosszul tudunk a mezőgépészetről

Jól fizet a traktorvezetés, ráadásul a legújabb mezőgépek már kormány helyett dzsojszikkal is irányíthatók. A mezgőgazdászokról sokakban élnek még tévhitek, ezekre cáfolt rá augusztus 25-én az agrárszakma leghangosabb fesztiválja, a Hódmezőrület 3.0. A szervezők célja az volt, hogy divatossá tegyék a mezőgépész szakmát, és minél több résztvevőben lerombolják a szakmáról alkotott torz képet."

Fotó: Hódmezőrület 3.0

Szóval a lényeg:

A mezőgazdasági, főleg az azon belüli mezőgépészeti munkát sok fiatal egy nagyon fárasztó, koszos és rosszul fizető munkának tartja. Ezzel szemben a mezőgépészek átlagfizetése 250 ezer forint körül mozog, a munkának egy igen jelentős részét pedig a könnyen irányítható erőgépek végzik. Az Éld át igazán – Legyél Te is mezőgépész! országos bajnokságot már másodszorra rendezték meg, aminek az volt a lényege, hogy megmutassák, ez ma is egy divatos és fontos szakma.