Ágnes
-5 °C
2 °C

Lengyel-Szabó Péter

Szanaszét filtereztük a politikusok fejét Szanaszét filtereztük a politikusok fejét

Unatkoztunk. ¯\_(ツ)_/¯

január 18. 14:56

Az évünk legeslegjobb videói Az évünk legeslegjobb videói

Fakenewsozás, bulinegyed, tengeri mentőhajó, olajfúrótorony, dizájnerdrog, fesztiválok és londoni magyarok: most mindenki bepótolhatja 2018 legkülönlegesebb Indexvideóit.

2018. december 30. 08:10

Miről szól ez a film? Nem tudom elmondani, de nagyon jó lesz Miről szól ez a film? Nem tudom elmondani, de nagyon jó lesz

A VAN rendezőjének, Reisz Gábornak a legújabb filmje már a mozikban. A rendező a főszerepet is elvállalta a filmben, amivel nehezen békült meg egy ideig..

2018. december 27. 17:58

49948664 290966624939804 8251675981517946880 o
Fotó: Hallgatói Szakszervezet / Facebook

Nagy Blanka az elmúlt hetekben két tüntetésen is keményen beszólt a Fidesz-kormányra, amire válaszként erre a hétre országos támadás érte a kormánylapok részéről a 19 éves lányt.

A propagandaújságok többek közt azt írták, hogy Nagy Blanka több tárgyból is bukásra áll. Az nem derült ki, hogy honnan van ez az információjuk, amiről Nagy Blanka közölte, hogy nem igaz – de ami igazán érdekes lenne, azt sem írták meg, hogy egy gimnazista tanulót pontosan mikor hatalmazza fel arra a bizonyítványa, hogy politikai véleményt formáljon.

De mivel ezek szerint erre vonatkozóan létezik egy titkos, ősi tudás, az Index olvasójaként most te is elmondhatod, hogy

Milyen bizonyítvánnyal mondhatja azt valaki a köztársasági elnökre, hogy bajszos fasz?

 • 15035
  Bárki mondhat ilyet, még Bayer Zsolt is
 • 11061
  Bezzeg Kádárnak senki sem mondott ilyet, rend is volt az országban
 • 7178
  Csakis a színötössel, honismeret dicsérettel
 • 3141
  3,89-es átlagtól fölfelé szabad mondani

A hétvégén befogott, öt éve egy barlangban élő bakkecskét – akinek az elfogásáról videót is készítettünk Czinkóczky Csaba és a Dharma Állatmenhely fogadta be egy 40 hektáros birtokon. Kaptunk is néhány képet, amin úgy tűnik, hogy a hatalmas bakkecske már elkezdett ismerkedni a nőstényekkel.

Valószínűleg csak az idő fog választ adni arra az örök kérdésre, hogy a női társaságért érdemes volt-e feláldoznia a szabadságát.

Német Tamás és Földes András két éve egy hosszú havazás után mentek fel a Tátrába, hogy ott bivakoljanak egyet – azaz kiássanak egy kétszemélyes lyukat a hóban, és ott aludjanak.

Mire feljutottak a hegyre, már este lett, utána Tamás attól félt (abszolút érthetően), hogy mikor fog éjjel arra ébredni, hogy rászakadt a felette lévő több méternyi hó, aztán reggel sikerült egy újabb hibát elkövetniük  de inkább nézzék meg a teljes videót: