Lujza
-2 °C
13 °C

Szabó Zsolt Dániel

Sorozatgyilkosként nem vált be, de Zac Efronnak sikerült felnőnie Sorozatgyilkosként nem vált be, de Zac Efronnak sikerült felnőnie

Olykor el kell tűnni ahhoz, hogy visszatérhessünk.

február 21. 10:04

Egy magyar a mobilfotós verseny legjobbjai között Egy magyar a mobilfotós verseny legjobbjai között

Szokták mondani, hogy a magyarok mindenhol ott vannak. Most kiderült, hogy a fényképészetben is.

február 14. 12:39

Még csak féléves Alec és Hilaria Baldwin kisfia, de a sors úgy adta, hogy máris megérkezett a kistestvért is a családba. Ez azért is érdekes mivel a matek sehogy sem jön ki, akárhogy is számoljuk. Az ötödik gyermekük Baldwinéknak, még szeptember elején született meg.

Így, több mint valószínű, hogy a kistestvér érkezése egy béranya segítségével valósulhatott meg. Hilaria Baldwin régebben egy posztjában nyilatkozott, arról a követőinek, hogy öt terhesség bőven elég volt már neki.

 

Így most mindenki megnyugodhat, aki másra gondolt vagy esetleg megijedt volna a hír hallatán.

 

(Forrás: Blikk)

Mindenki kedvence, Robert Downey Jr., akinek az alakításával indulhatott meg az a csoda, amit csak úgy ismerünk, hogy Marvel Cinematic Universe, vagyis a Marvel-univerzum. Köztudott, hogy Downey már letette a lantot és szögre akasztotta a Vasember páncélját. Legalábbis erről többször is nyilatkozott már a színész.

Most viszont a GQ magazinnak adott interjújában megemlítette, hogy nemrégiben összefutott Keanu Reevesszel, aki jelenleg a Matrix 4. részét forgatja, és megkérdezte tőle, milyen érzés (gondolt itt arra, hogy visszatért az egykori ikonikus szerepébe), mire Reeves csak annyit mondott, mintha Ausztráliában lenne. Az interjú vége felé fel is tették az égető kérdést, mire Downey csak annyit mondott, hogy 

Én egyelőre kiszálltam. De soha ne mondd, hogy soha!

Nem is kell több, hiszen ebből már indulhat is a teóriagyártás. Eddig annyi biztos, hogy a Downey-féle vasembert utoljára a Fekete Özvegy című Marvel-filmben fogjuk látni, amiben egy fel nem használt egykori jelenetet vágtak bele a színésszel, aztán majd 

meglátjuk, mit hoz a jövő.

(Forrás: GQ)

Ön szeretné, ha visszatérne a színész Vasember szerepébe?

 • 1053
  Igen
 • 107
  Igen, de kb 5-6 év múlva
 • 102
  Nem
 • 58
  Nem tudom eldönteni

Vin Diesel és a család történetének 9. epizódját eleinte 2020 tavaszára tervezték, ámde ezt a koronavírus-járvány kitörése miatt csúsztatnia kellett a stúdiónak.

Vin Diesel
Fotó: Northfoto

ők voltak az egyetlenek 2020 tavaszán, akik nem hónapokat toltak a filmjeiken, hanem kerek egy évvel csúsztatták el a Halálos Iramban 9. részét.

Amikor kijött a Super Bowl félidejében egy rövidke kis előzetes a filmről, akkor megfigyelhető volt, hogy nem konkrét dátum vagy évszak van feltüntetve a végén a premiert illetően, hanem csak annyi, hogy hamarosan a mozikban.

Na itt már érezhető volt, hogy tavasszal bizony nem lesz halálos az a bizonyos iram.

Vin Diesel a napokban publikált egy posztert a filmhez, amin ő szerepel, és látható, hogy az iram előreláthatólag nyáron lesz halálos a mozikban.

 

De senki se csüggedjen,

hiszen a premierig maratonozható az előző 8 rész azoknak, akik érezni szeretnék a család szeretetét.