Előd
10 °C
16 °C

Szalai Szabolcs

Márki-Zay: Dobrev Klára csak a DK-t tudja összetartani, nem a hat pártot Márki-Zay: Dobrev Klára csak a DK-t tudja összetartani, nem a hat pártot

Eldurvult az előválasztási kampány a két jelölt között a finisben.

október 15. 07:14

Elindult a verseny Dobrev és Márki-Zay között Elindult a verseny Dobrev és Márki-Zay között

Vasárnap reggel elstartolt az előválasztás második fordulója. A kérdés: ki lesz Orbán Viktor kihívója?

október 10. 14:23

Sajtótájékoztatót tart a Demokratikus Koalíció, a párt közösségi oldalán élőben közvetítik az eseményt. A helyszínen ott az Index stábja is. 

 

Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet, valamint Pulai András, a Publicus Intézet elemzői voltak az Index Kibeszélő című műsorának vendégei, ahol az előválasztás első fordulójának eredményeit értékelték

A szervezők ígérete szerint reggel 9 órától folytatódik az ellenzéki előválasztás eredményhirdetése. Ötven körzet adatai már hivatalosan is ismertek. Ezek visszaigazolták az információnkat, miszerint a miniszterelnök-jelölti verseny első fordulóját Dobrev Klára nyerte meg, a második helyre Karácsony Gergely fog befutni, nagy meglepetésre pedig Márki-Zay Péter kiütötte a Jobbik elnökét, Jakab Pétert. 

A tegnap történteket ebben a cikkben foglaltuk össze röviden. Addig is mindenki készítse be a reggeli kávéját (mi már főzzük), hamarosan folytatjuk!