Emőke
4 °C
20 °C

Szalma Baksi Ferenc

szbf
Már vádat is emeltek Brenton Tarrant ellen Már vádat is emeltek Brenton Tarrant ellen

Az új-zélandi tömeggyilkos közömbösen fogadta a bíróság döntését, nem kérte, hogy óvadék ellenében szabadlábra kerüljön.

március 16. 06:58

A Dinamo Zagrebet kellett éltetniük, miután elfogták őket A Dinamo Zagrebet kellett éltetniük, miután elfogták őket

A bosnyák-horvát határon átszökött migránsokat egzecíroztató rendőrt kirúgták.

március 12. 15:26

Kazah nép teljes kormánya menni levesbe Kazah nép teljes kormánya menni levesbe

Nurszultan Nazarbajev elnök döntött, és fellebbezésnek helye nincs.

február 21. 19:56

Egy emléklapot kapott az a vasutas, aki március elsején súlyos tömegszerencsétlenséget akadályozott meg Miskolc határában. Két, egymással szemben haladó személyvonatot állított meg, amikor azok már csak 317 méterre voltak egymástól. Smajda Attila elmondta, nagyon meglepődött, amikor észlelte, hogy egymással szemben meg a két vonat.

Az első vágányom foglalt volt, egy tehervonat várakozott rajta, így a Barcikára közlekedő személyvonat a második vágányról haladhatott volna Sajóecseg felé. Ehhez a váltókat kitérőre állítottam, szabad jelzése volt. A Miskolc felé közlekedő tornanádaskainak viszont meg kellett volna állnia a bejárati jelző vörös jelzését figyelembe véve. Hát ez neki nem jött össze, és sikeresen felvágta a tizenötös váltót. Ekkor állítottam meg itt, az őrhelyem előtt

– mesélte el a nem mindennapi esetet. (Boon.hu)

Nem viccelek, az akváriumi teknős fogta magát, és rákapaszkodott cellatársa, a leopárd páncélosharcsa hátára, és látszólag remekül szórakozik. A tízpontos mutatvány végén elengedi, és odébb somfordál, mint aki jól végezte dolgát.

„Nyugaton helyenként 22-23 fokot mutatnak a hőmérők, előzetes értékek szerint a melegrekord is megdőlt, de a hivatalos eredményekre még várnunk kell” – írja az Időkép a Facebookon.

Amint megérkeznek a hivatalos eredmények, frissítjük a posztot.