Valér
-2 °C
0 °C

Szalma Baksi Ferenc

szbf
Halálos gázolás volt Dunakeszin

Nem tudták megmenteni az életét.

december 10. 20:49

Pincér, kérek egy pohár zweigeltet! Blauer Montag lett, maradhat? Pincér, kérek egy pohár zweigeltet! Blauer Montag lett, maradhat?

Bécsi aktivisták kiszabadították a náci szellemet a palackból. Nem tetszik nekik a nemesítő múltja.

december 10. 19:22

A magyarok szerint nagyobb baj a korrupció, mint a bevándorlás A magyarok szerint nagyobb baj a korrupció, mint a bevándorlás

Miközben az európai zsidók 90 százaléka úgy érzi, hogy erősödött az antiszemitizmus.

december 10. 15:55

Hatalmas homokvihar söpört át Ausztrália délkeleti részén, amitől leszállt a narancssárga köd Sydney-re és környékére. A látótávolság annyira lecsökkent, hogy több régióban lelassult a közlekedés, légi járatokat kellett törölni. A hatóságok arra figyelmeztettek, hogy akinek nem muszáj elindulnia, az maradjon otthon, különösen a gyermekek, az idősek és a légúti betegségekben szenvedők vigyázzanak magukra.  (BBC)

44615381 774036129655299 2007858288071666508 n
Fotó: darlingriver / instagram

Ezt a kis filmet Haitin forgatták, ahol komoly áradások pusztítottak a múlt héten, és a tenger visszadobta a feladónak a küldeményt. Fincsi, ugye? (forrás: Severe World Weather)

Ha ez a látvány nem lenne elég, a teljesség igénye nélkül felidéznénk néhány hírt a közelmúltból:

szemet
Fotó: Severe World Weather / Facebook

Ő Jabari, a debreceni állatkert kiszsiráfja, aki zöldségtortával ünnepelte első születésnapját, és erről egy videóban is megemlékeztek. 

Az állatkert közleménye szerint az ápolók által felnevelt kis bika kezdettől fogva életerős és játékos. „Jabari, a 163 egyedből álló európai recés zsiráf állomány ifjú bikája a jövő évben még látható Debrecenben, utána az európai fajmentő program keretében fog új otthonra találni és párba állni.”

FRISSÍTÉS: Most érkezett egy lazán kapcsolódó hír: három intelligens zebra létesült Kecskeméten.