Valter
16 °C
31 °C

Szász Barna

rovatvezető Videó

Őrület, mik szóltak utolsó nap a Soundon! Őrület, mik szóltak utolsó nap a Soundon!

Divatba jöttek az álhírek, ezért élő Facebook-élőzést indítottunk a Soundról, hamis zenékkel. A fake live-on nincsen fék!

2017. július 11. 20:01

Hogy kell barnítózni? Sosem csináltam még Hogy kell barnítózni? Sosem csináltam még

A züllött múltú zenész 15 kilót fogyott, hogy végre feszíthessen a Soundon, és hogy egészségesebben éljen. De vajon mit szóltak hozzá a fesztiválozók? Pándi Fitness, 4. rész.

2017. július 8. 00:44

Bizonyítva: Örkény is az egyperces plankinghez írta a novelláit Bizonyítva: Örkény is az egyperces plankinghez írta a novelláit

A jövőben minden gyúrós Örkényt fog olvasni, vagy minden bölcsész gyúrni fog? Pándi rocksztár fejébe vette, hogy formába jön a Soundra, és közben a kedélye is jobb lett. 3. rész.

2017. július 6. 16:32

Ezen a szép júliusi hétvégén elengedte magát a felsővezeték a Wesselényi utcában, így a 74-es trolibusz egy darabig nem közlekedik a Károly körút (Astoria M) és Blaha Lujza tér között, amit a BKK info oldala is megerősített.

Pótlóbuszok nem járnak, aki az érintett szakaszon közlekedne annak a BKK azt ajánlja, hogy használja a Rákóczi úton közlekedő buszokat.

Frissítés: Helyreállt a rend, újra jár a 74-es.

Bandcamp-oldala szerint 14 éve adta első koncertjét Sütő Márton együttese, a Smárton trió.

a képen fekvő ember Sütő Márton gitáros
a képen fekvő ember Sütő Márton gitáros

A blues/surf/jazz/psych/rock vonalon mozgó zenekar nekem hamar az egyik kedvenc magyar együttesem lett, aztán sokszor beszállt hozzájuk például Harcsa Veronika is, akivel többek közt ezt a remek dalt vették fel:

 

Egy időre állandósult +1. tagja lett a csapatnak Magyarország legismertebb Hammond-orgonása, Premecz Mátyás is, akiről a hangszerével együtt külön Stenk-videót is forgattunk.

A dobos G. Szabó Hunor pedig közben annyira befutott egy másik bandájával, a Qualitonszal, hogy ők voltak, akiknek rajongója lett a Red Hot Chili Peppers, és most épp a Nagyszínpad-döntőéért versenyeznek.

 

Smártonék játszottak Londonban, Erdélyben és Delhiben, és bár nehéz megmondani, hogy mikor voltak a csúcson (valószínűleg valamikor akkor, amikor a fenti, sötét fogasházas felvétel készült), az utóbbi időben már látványosan kevesebbet koncerteztek. Most jött el az

állítólag utolsó Smárton trió koncert,

a BMC Opus Jazz Clubban lesz szerda este 9-től.

Többen azt mondták, hogy el kell menni vízért, kajáért, és el is indultak. Tehát a tömeg nagyobb része itt maradt, egy része elindult, de valószínűleg többen visszatérnek közülük kaja, pia és pisi után.