Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szász Barna

Őrület, mik szóltak utolsó nap a Soundon! Őrület, mik szóltak utolsó nap a Soundon!

Divatba jöttek az álhírek, ezért élő Facebook-élőzést indítottunk a Soundról, hamis zenékkel. A fake live-on nincsen fék!

2017. július 11. 20:01

Hogy kell barnítózni? Sosem csináltam még Hogy kell barnítózni? Sosem csináltam még

A züllött múltú zenész 15 kilót fogyott, hogy végre feszíthessen a Soundon, és hogy egészségesebben éljen. De vajon mit szóltak hozzá a fesztiválozók? Pándi Fitness, 4. rész.

2017. július 8. 00:44

Bizonyítva: Örkény is az egyperces plankinghez írta a novelláit Bizonyítva: Örkény is az egyperces plankinghez írta a novelláit

A jövőben minden gyúrós Örkényt fog olvasni, vagy minden bölcsész gyúrni fog? Pándi rocksztár fejébe vette, hogy formába jön a Soundra, és közben a kedélye is jobb lett. 3. rész.

2017. július 6. 16:32

Ezen a szép júliusi hétvégén elengedte magát a felsővezeték a Wesselényi utcában, így a 74-es trolibusz egy darabig nem közlekedik a Károly körút (Astoria M) és Blaha Lujza tér között, amit a BKK info oldala is megerősített.

Pótlóbuszok nem járnak, aki az érintett szakaszon közlekedne annak a BKK azt ajánlja, hogy használja a Rákóczi úton közlekedő buszokat.

Frissítés: Helyreállt a rend, újra jár a 74-es.

Bandcamp-oldala szerint 14 éve adta első koncertjét Sütő Márton együttese, a Smárton trió.

a képen fekvő ember Sütő Márton gitáros
a képen fekvő ember Sütő Márton gitáros

A blues/surf/jazz/psych/rock vonalon mozgó zenekar nekem hamar az egyik kedvenc magyar együttesem lett, aztán sokszor beszállt hozzájuk például Harcsa Veronika is, akivel többek közt ezt a remek dalt vették fel:

 

Egy időre állandósult +1. tagja lett a csapatnak Magyarország legismertebb Hammond-orgonása, Premecz Mátyás is, akiről a hangszerével együtt külön Stenk-videót is forgattunk.

A dobos G. Szabó Hunor pedig közben annyira befutott egy másik bandájával, a Qualitonszal, hogy ők voltak, akiknek rajongója lett a Red Hot Chili Peppers, és most épp a Nagyszínpad-döntőéért versenyeznek.

 

Smártonék játszottak Londonban, Erdélyben és Delhiben, és bár nehéz megmondani, hogy mikor voltak a csúcson (valószínűleg valamikor akkor, amikor a fenti, sötét fogasházas felvétel készült), az utóbbi időben már látványosan kevesebbet koncerteztek. Most jött el az

állítólag utolsó Smárton trió koncert,

a BMC Opus Jazz Clubban lesz szerda este 9-től.

Többen azt mondták, hogy el kell menni vízért, kajáért, és el is indultak. Tehát a tömeg nagyobb része itt maradt, egy része elindult, de valószínűleg többen visszatérnek közülük kaja, pia és pisi után.