Ipoly
17 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Szilágyi Máté

A falu, amit dübörgő kamionok vágnak ketté A falu, amit dübörgő kamionok vágnak ketté

A Nógrád megyei Nagyoroszin halad át az észak-déli nemzetközi kamionforgalom java. Az ablaktól két méterre elzúgó teherautók szinte beköltöztek a helyiek házaiba. Zaj, por, folyamatos talajrengés.

július 25. 09:13

Öngyilkos lett, nincs ebben semmi rendkívüli Öngyilkos lett, nincs ebben semmi rendkívüli

A mórahalmi járás Magyarország egyik olyan része, ahol évtizedekre visszamenően kimagaslóan nagy az öngyilkosságok száma. Mi lehet ennek az oka: az egész csak véletlen, vagy valami különlegessége ennek a területnek, ahol két tanyasort is Átokházának neveztek el? Az Index rövid dokumentumfilmje.

július 19. 19:00

Beépülős riport a siófoki bulizásból Beépülős riport a siófoki bulizásból

A Balaton bulifővárosának polgármestere véget vetne a közterületen vedelésnek, de ez sokaknak nem tetszik. Mi pedig megpróbáltunk elmerülni az Aranypartban.

július 15. 20:39

Vannak dolgok, amiket egy átlagos ember bár lehet, hogy néhanapján fogyaszt, pizzára azért mégse tenné feltétnek. Ilyen pl. a sült vér, a Bilagit és a kivi. Utóbbit, úgy látszik, kihúzhatjuk a listáról, mert egy redditre felkerült kép hatalmas vihart kavart az internet amúgy is háborgó tengerén:

 


A fotó egy dán pizzériában készült, és bár nem ismerem mélyrehatóan a skandináv konyhát, arra tippelnék, hogy nem dán nemzeti étellel van dolgunk, hanem egy kísérletező kedvű szakáccsal.

Ezután ne sírjon senki a hawaii pizza miatt.

via 24.hu

A Mindeközben már Facebookon is elérhető!

37 évet kellett várni, hogy megszülessen a Beat It synthwave verziója. Michael Jackson slágerét a legnépszerűbb magyar synthwave előadó, Quixotic (aka. Miklósy Krisztián) dolgozta fel.

És ez az a 80-as évek2 életérzés az, amitől a legtöbben egy kabrió Lamborghiniben hasítanák a Turbo Sztrádát, ha nem félnének, hogy kimegy a dauer a hajukból.

Élőben legközelebb  december 21-én  lehet meghallgatni.

Ha teljesen értelmetlennek tűnik a fönti pár sor, akkor ezt a videónkat ajánljuk a témában:

Giccs az egész, de mindenhonnan ez szól

Nemzetiszínű fényben villódzik a Puskás Aréna