Vince, Artúr
-5 °C
2 °C
Index - In English In English Eng

Szilágyi Máté

Aggódnak, mi lesz 2022-ben a választáson Aggódnak, mi lesz 2022-ben a választáson

A fideszes belső kritikákról kérdeztük L. Simon Lászlót és Cser-Palkovics Andrást. Bónusz: az ex-KESMA-s Varga Istvántól is megkérdeztük, miért mondott le.

január 14. 14:23

Orbán: Minden elvesztett városért felelősséget vállalok Orbán: Minden elvesztett városért felelősséget vállalok

A miniszterelnök sajtótájékoztatójának volt pár ismerős és pár szokatlan eleme is: beismerte a vereséget és viccelődött a baráti sajtó kérdésein.

január 9. 19:03

Mennyi idő még? - Orbán maratoni sajtótájékoztatójának legjobb pillanatai Mennyi idő még? - Orbán maratoni sajtótájékoztatójának legjobb pillanatai

A miniszterelnök egy év után ismét a sajtó elé merészkedett, és Mészáros Lőrincről meg sem kérdezték.

január 9. 16:35

Vannak dolgok, amiket egy átlagos ember bár lehet, hogy néhanapján fogyaszt, pizzára azért mégse tenné feltétnek. Ilyen pl. a sült vér, a Bilagit és a kivi. Utóbbit, úgy látszik, kihúzhatjuk a listáról, mert egy redditre felkerült kép hatalmas vihart kavart az internet amúgy is háborgó tengerén:

 


A fotó egy dán pizzériában készült, és bár nem ismerem mélyrehatóan a skandináv konyhát, arra tippelnék, hogy nem dán nemzeti étellel van dolgunk, hanem egy kísérletező kedvű szakáccsal.

Ezután ne sírjon senki a hawaii pizza miatt.

via 24.hu

A Mindeközben már Facebookon is elérhető!

37 évet kellett várni, hogy megszülessen a Beat It synthwave verziója. Michael Jackson slágerét a legnépszerűbb magyar synthwave előadó, Quixotic (aka. Miklósy Krisztián) dolgozta fel.

És ez az a 80-as évek2 életérzés az, amitől a legtöbben egy kabrió Lamborghiniben hasítanák a Turbo Sztrádát, ha nem félnének, hogy kimegy a dauer a hajukból.

Élőben legközelebb  december 21-én  lehet meghallgatni.

Ha teljesen értelmetlennek tűnik a fönti pár sor, akkor ezt a videónkat ajánljuk a témában:

Giccs az egész, de mindenhonnan ez szól

Nemzetiszínű fényben villódzik a Puskás Aréna