Pál
-4 °C
0 °C
Index - In English In English Eng

Szilli Tamás

Ez vár rá, nem lesz könnyű, kitört a háború, ezért Ez vár rá, nem lesz könnyű, kitört a háború, ezért

Új év, új kattintásvadász hírek és clickbait címek, amiket összeszedünk. Röviden.

január 18. 07:40

Navracsics: Senki nem kíváncsi rá, hogy milyen irányba vinném az országot Navracsics: Senki nem kíváncsi rá, hogy milyen irányba vinném az országot

Navracsics Tibort kérdeztük, hogy mi a véleménye a kormány működéséről, és találkozik-e mostanában Orbán Viktorral.

január 8. 08:16

Megtaláltuk Orbán kifütyülésének eredeti felvételét Megtaláltuk Orbán kifütyülésének eredeti felvételét

Az Euronews felvételén hallatszódik, hogy Orbán prágai érkezésekor tüntetők fütyülnek. A miniszterelnök Facebook-videója alatt azonban zene van. Mi lehet az igazság?

január 7. 16:58

A horvát tengerpart északi részén, Novi Vinodolskiban nyaraltam pár napot. Rengeteg magyar jár ide, a legtöbb árus és vendéglátós néhány szót beszél is magyarul. Az egyik szuvenírboltban, teljesen váratlanul pillantottam meg Angela Merkelt, Andrej Kiska szlovák köztársasági elnököt és kicsivel felettük Áder Jánost. Merkelből és Kiskából volt több is, de Áderből csak három darab. Kétféle Áder János volt, egy meglepett arcú és kettő mogorva tekintetű. A mogorva Áder nagyon megtetszett és kicsit hezitálva el is hoztam az egyiket 40 kunáért (kb.1700 Ft).

Két nappal később, ma reggel végre kipróbálhattam az Áderem és azt kell, hogy mondjam nem bántam meg, hogy megvettem. Nagyon jót kávéztunk együtt. Köszönöm, Horvátország!

Áder János bögre
Áder János bögre

Mostanra úgy néz ki, lenyugodott az időjárás, de amikor megindult a jégeső, nem szívesen álldogálltak a tüntetők a Kossuth téren:

Így menekültek a jégeső és a vihar elől