Bence
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Szilli Tamás

Bemutatjuk a Sziget legőszintébb fellépőjét: Kozsót Bemutatjuk a Sziget legőszintébb fellépőjét: Kozsót

A Sziget fesztiválon a legnagyobb sztárok mellett van retrószínpad is, ahol megnéztük a csúcsfellépőt: az Ámokfutókat. Felejthetetlen pillanatok következnek.

augusztus 11. 15:55

Bécs hipermodern kórháza olyan, mint egy pláza Bécs hipermodern kórháza olyan, mint egy pláza

Megnéztük belülről a Krankenhaus Nordot. A sürgősségi osztály egy növényekkel beültetett üvegháznak tűnik, találkoztunk robotokkal és egy magyar fizioterapeutával is.

augusztus 8. 07:48

Pusztul a nád a Balatonon, és ez nem jó Pusztul a nád a Balatonon, és ez nem jó

Az építkezések és a mesterséges vízszint sem tesz jót a balatoni nádnak. És ha eltűnik a nádas, csőstül jöhet a baj az MTA kutatói szerint.

augusztus 2. 10:43

A horvát tengerpart északi részén, Novi Vinodolskiban nyaraltam pár napot. Rengeteg magyar jár ide, a legtöbb árus és vendéglátós néhány szót beszél is magyarul. Az egyik szuvenírboltban, teljesen váratlanul pillantottam meg Angela Merkelt, Andrej Kiska szlovák köztársasági elnököt és kicsivel felettük Áder Jánost. Merkelből és Kiskából volt több is, de Áderből csak három darab. Kétféle Áder János volt, egy meglepett arcú és kettő mogorva tekintetű. A mogorva Áder nagyon megtetszett és kicsit hezitálva el is hoztam az egyiket 40 kunáért (kb.1700 Ft).

Két nappal később, ma reggel végre kipróbálhattam az Áderem és azt kell, hogy mondjam nem bántam meg, hogy megvettem. Nagyon jót kávéztunk együtt. Köszönöm, Horvátország!

Áder János bögre
Áder János bögre

Mostanra úgy néz ki, lenyugodott az időjárás, de amikor megindult a jégeső, nem szívesen álldogálltak a tüntetők a Kossuth téren:

Így menekültek a jégeső és a vihar elől