Irén, Írisz
5 °C
15 °C

Szilli Tamás

Szellemek segítségével uralja Abát a polgármester, lehetetlen leváltani Szellemek segítségével uralja Abát a polgármester, lehetetlen leváltani

A misztikus testületi ülésekről elhíresült Kossa Lajostól sokan félnek a városban, korrupciós ügyei vannak, állati neveket aggat az ellenzékre, de húsz éve ő az úr. A helyszínen próbáltuk megfejteni a titkát.

10 órája

A tévétorony, ami hatalmas áldozatok árán épült A tévétorony, ami hatalmas áldozatok árán épült

A zalai Bazitai tetőn áll a százméteres tévétorony, aminek az építésekor két ember is meghalt. A dombtetőn álló torony szabadon látogatható.

tegnap, 08:08

Bálint gazda: Szeretném úgy befejezni az életemet, hogy ne csalódjanak bennem Bálint gazda: Szeretném úgy befejezni az életemet, hogy ne csalódjanak bennem

Miután a helyi Fidesz nemmel szavazott, most a XVI. kerületi civilektől és baloldali politikusoktól alternatív díszpolgári címet kapott Bálint György. A nemsokára 100 éves kertészmérnököt százan köszöntötték.

március 10. 21:19

A horvát tengerpart északi részén, Novi Vinodolskiban nyaraltam pár napot. Rengeteg magyar jár ide, a legtöbb árus és vendéglátós néhány szót beszél is magyarul. Az egyik szuvenírboltban, teljesen váratlanul pillantottam meg Angela Merkelt, Andrej Kiska szlovák köztársasági elnököt és kicsivel felettük Áder Jánost. Merkelből és Kiskából volt több is, de Áderből csak három darab. Kétféle Áder János volt, egy meglepett arcú és kettő mogorva tekintetű. A mogorva Áder nagyon megtetszett és kicsit hezitálva el is hoztam az egyiket 40 kunáért (kb.1700 Ft).

Két nappal később, ma reggel végre kipróbálhattam az Áderem és azt kell, hogy mondjam nem bántam meg, hogy megvettem. Nagyon jót kávéztunk együtt. Köszönöm, Horvátország!

Áder János bögre
Áder János bögre

Mostanra úgy néz ki, lenyugodott az időjárás, de amikor megindult a jégeső, nem szívesen álldogálltak a tüntetők a Kossuth téren: