Judit
2 °C
7 °C

Szilli Tamás

Ehhez a hittantanárhoz boxer és vipera kell Ehhez a hittantanárhoz boxer és vipera kell

Molnár-Gál Béla egy kazincbarcikai iskola igazgatója, hátrányos helyzetű gyerekeken és borsodi cigány családokon segít, pedig eleinte nem volt könnyű dolga. Rájött, mi kell ahhoz, hogy valódi segítséget adjon.

november 26. 23:30

Chuck Norris: Isten megmentett, mert tervei voltak velem Chuck Norris: Isten megmentett, mert tervei voltak velem

Istenről, Stalonnéról és a róla szóló mémekről mesélt az akcióhős.

november 26. 18:28

Megtaláltuk a tahóparkolás budapesti központját Megtaláltuk a tahóparkolás budapesti központját

És itt történik a legtöbb baleset is. Szűk utcák, gátlástalan autósok és a XIII. kerület, amely különféle módszerekkel próbál javítani a helyzeten.

november 22. 15:47

A horvát tengerpart északi részén, Novi Vinodolskiban nyaraltam pár napot. Rengeteg magyar jár ide, a legtöbb árus és vendéglátós néhány szót beszél is magyarul. Az egyik szuvenírboltban, teljesen váratlanul pillantottam meg Angela Merkelt, Andrej Kiska szlovák köztársasági elnököt és kicsivel felettük Áder Jánost. Merkelből és Kiskából volt több is, de Áderből csak három darab. Kétféle Áder János volt, egy meglepett arcú és kettő mogorva tekintetű. A mogorva Áder nagyon megtetszett és kicsit hezitálva el is hoztam az egyiket 40 kunáért (kb.1700 Ft).

Két nappal később, ma reggel végre kipróbálhattam az Áderem és azt kell, hogy mondjam nem bántam meg, hogy megvettem. Nagyon jót kávéztunk együtt. Köszönöm, Horvátország!

Áder János bögre
Áder János bögre

Mostanra úgy néz ki, lenyugodott az időjárás, de amikor megindult a jégeső, nem szívesen álldogálltak a tüntetők a Kossuth téren: