Bence
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Tenczer Gábor

Gyerek3

Kerék10

Szoba0

ElütésSko

Fellázadtak a MÁV utasai, tüntethetnek is Fellázadtak a MÁV utasai, tüntethetnek is

Petíciót nyújtottak át a vezetésnek, mert elegük van a késésekből és egyéb anomáliákból.

augusztus 21. 15:28

Passautól Pozsonyig, két keréken a Duna mentén Passautól Pozsonyig, két keréken a Duna mentén

Egy hetes kerékpártúra az egyik legrégibb és legnépszerűbb nemzetközi bringaúton, rögtön a szomszédban.

augusztus 20. 21:20

Benéztünk a világ legzöldebb és leghiábavalóbb atomerőművébe Benéztünk a világ legzöldebb és leghiábavalóbb atomerőművébe

Egymilliárd euró volt, de sosem indították be. Ma napenergiát termel, de ez épphogy a talajvíz kipumpálására elég. Látványosságnak és fesztiválhelyszínnek viszont első osztályú.

augusztus 19. 09:40

Zajlik a 3-as metró déli szakaszának felújítása, szétbombázták az állomások belső borítását, bontják a vágányokat, szerelik az új kábeltartókat. A fenti képen az egyik pőrére vetkőztetett metróállomás, vajon tudja-e, hogy melyik?

A megoldás a beruházó oldalán található, a nemrég közzétett termelési képriport galériájában.

Képkivágás.PNG

Az unió országainak legtöbbjében a klímaváltozás elleni harcot tartják a legfontosabbnak a megkérdezett (15 és 24 év közötti) fiatalok, idézi az Eurobarometer felmérését a gzero media. Horvátországban és Cipruson a munkahely-teremtést, Romániában és Bulgáriában az oktatás fejlesztését, Litvániában és Görögországban a szegénység és egyenlőtlenség elleni küzdelmet tartják a legfontosabbnak, míg Magyarországon:

az egészségügy fejlesztését és az általános jólétet. 

A magyar fiatalokhoz hasonlóan gondolkodnak a lettek is.

Katmanduban, a Majmok templomában vették videóra ezeket a korláton csúszdázó majmokat, akik úgy tűnik, ráuntak már az óvatlan turisták kirablására, és más szórakozás után néztek.

 

A Majmok temploma (Swayambhunath) egy dombon álló buddhista szentély (és turistalátványosság) a nepáli fővárosban, ahol teljes szabadságot kaptak az ott élő, szent állatként tisztelt majmok. Fő kedvtelésük a 365 lépcsőfok megmászásában elfáradó turisták kifosztása, amit mesterszinten űznek. Főleg ételre utaznak, nem zavarja őket, az se, ha szatyorban van, de vásottságból komoly fényképezőgépekre is lecsapnak. Amikor épp nem korláton csúszkálnak.

2019-07-20 12 44 57-Facebook.png
Fotó: Thug life Nepal / Facebook