Magdolna
18 °C
27 °C

Tenczer Gábor

újságíró Politika

Gyerek3

Kerék10

Szoba0

ElütésSko

Extrém menet: tankkal a Kéktúrán Extrém menet: tankkal a Kéktúrán

Bodajknál ütköztünk az emberbe, aki a túraútvonal mentén szedte össze hatalmas fegyvergyűjteményének nagy részét.

15 órája

Még nem biztos a 3-as metró többlettámogatása Még nem biztos a 3-as metró többlettámogatása

Az unió 17 milliárd forinttal többet adna a metrófelújításra, mint a főváros várta, de erre a kormánynak is bólintani kéne. Egyelőre nem bólint.

15 órája

Titokzatos szemétpatak Egerben Titokzatos szemétpatak Egerben

El lehet keresztelni Vödör-, Flakon-, vagy Lavór-pataknak. Az önkormányzat nem reagál.

tegnap, 07:54

Négy sas készített elképesztően látványos 360 fokos videót Bécsről. A madarak a Duna-toronyból és egy hőlégballonból indulva filmezték a várost.

 

A 360 fokos, illetve 16:9-es képarányú kamerákat Fritzi, Bruno, Darshan és Victor a hátukon repítették a magasba tavaly októberben és idén tavasszal. A forgatáshoz minden állatorvosi engedélyt beszereztek és a kamerák súlyát úgy optimalizálták, hogy ne zavarják a madarakat a repülésben. 

Az elmúlt két napban több mint 150 mm csapadék esett a Tátrában. Továbbra is esik, az utakon, túrautakon dől a víz lefelé. A patakok megáradtak, figyelmeztet a Tátrai Hegyimentő Szolgálat.

Képek az árvízről:

Több mint százan állva utaztak haza a Balatonról vasárnap este, írta olvasónk.

Józan paraszti ésszel is kigondolható, hogy a Balatonról vasárnap este tömegesen utaznak Budapest fele, ezzel szemben a MÁV-START az egyik esti gyorsvonatot (mely ráadásul Zágrábból jön, tehát alapjáraton sokan vannak rajta) csak 3 kocsival közlekedteti.

– tette hozzá.

Az eredmény magáért beszél: Balatonszemes környékén elfogytak az ülőhelyek: onnantól álltak emberek a folyosókon. A vonaton összesen 210 ülőhely van, a vonaton 311-en utaztak Siófok után, tehát több mint százan álltak.

Volt, aki inkább a vécébe költözött be.

vonat02
Fotó: Olvasói fotó / Facebook