Benedek
-5 °C
5 °C

Tenczer Gábor

újságíró Politika

Gyerek3

Kerék10

Szoba0

ElütésSko

A választás utánra időzíti a hazai megjelenést az orosz óriáskonszern A választás utánra időzíti a hazai megjelenést az orosz óriáskonszern

A 3-as metró kocsijait is felújító cég régóta tárgyal az állami tulajdonú Dunakeszi Járműjavító Kft-ről, az ügylet elég gyanús.

tegnap, 17:01

Zabálják az emberek a közautózást Zabálják az emberek a közautózást

Több mint húszezren regisztráltak egy hónap alatt a budapesti rendszerbe.

március 12. 10:42

Japánból hoz Magyarországra sört a Dreher Japánból hoz Magyarországra sört a Dreher

Az Asahi Super Dry olyan, mint egy aratómunkássá lefokozott szamuráj: hasít, mint a penge, csak a gyilkos karakter kevés benne.

március 9. 18:50

kátyús
Fotó: Olvasónk

A Gyulához közeli Újszalontáról (Európai falu, Leader közösség) külde be olvasónk a lenti Facebook-videót:

Ha tudsz ennél is lyukasabbat, küldd be az ugyelet@mail.index.hu címre!

Új ösvényen kanyarog a magyarországi Fjällräven Vándortúra: az első négy év után a Bükk helyett most a Bakonyban és a Balaton-felvidéken lesz a menet.

A Vinyétől Káptalantótiig tartó 112 kilométeres távot 5 nap alatt kell teljesíteni, így átlagosan 22 kilométert tesznek majd meg naponta a résztvevők. Ahogy a korabeli vándortúrázók, úgy a Fjällräven túra résztvevői is minden évben maguk viszik felszereléseiket hátizsákokban, és az éjszakákat sátraikban töltik. A 2018. július 30. és augusztus 4. között esedékes ötnapos nomád élménytúrára március 12-től lehet jelentkezni. További információ itt.

Az első magyarországi vándortúrán 2014-ben az Index Bakancslista forgatócsoportja is részt vett, az úton készült videót itt nézheti meg:

A csatornahálózat miatt szakadt be a Medve utca, ahol az így keletkezett kátyúba tréfás kedvű helyiek szalaggal díszített seprűt tűztek. Ilyen lett:

Forrás: II. kerületi önkormányzat
Forrás: II. kerületi önkormányzat

A hibahelyet a kedden a vállalat megjelölte és elkerítette. A vállalat a napokban vizsgálja a hiba pontos okát, illetve azt is, hogy milyen jellegű helyreállítási munkára lesz szükség, tájékoztatta lapunkat a II. kerületi önkormányzat. A lyuk ilyen volt:

19585087 ad9e4bbf73860bd039da2e5d3f1d8938 wm
Fotó: Olvasónk fotója