Géza
-12 °C
-4 °C

Tóth Balázs

balage

újságíró Tech-Tudomány

Letöltési sebesség2 Gbps

Feltöltési sebesség500 Mbps

CPU2 GHz

Kamera42 MP

Visszatért a Mátrixból a Nokia 8110 Visszatért a Mátrixból a Nokia 8110

Kicsit sárga, kicsit savanyú, de májustól a miénk lehet. Androidos mobilokkal is előálltak a finnek.

2 órája

Kémelhárító gombbal jön a Huawei laptopja Kémelhárító gombbal jön a Huawei laptopja

Túl nagy akcióra nem kell gondolni, de a kamera vicces helyre került.

2 órája

Bevált receptből készült a Galaxy S9 Bevált receptből készült a Galaxy S9

Meglepetések és elképesztő innovációk helyett biztosra megy a Samsung. Szuper lett az S9 kamerája, de az aminált emoji nagyon bizarr.

3 órája

A Snapchat bevezette az eddigi legnagyobb újítását 2011 óta, és ezzel máris magára haragította a legnagyobb felhasználói bázisát, a tiniket.

 

Erre a legjobb bizonyíték az, hogy már több mint 1,3 millószor retweetelték azt a hamis hírt, hogy a Snapchat visszaállna a korábbi dizájnjára, amennyiben elég sokszor retweetelik az erről szóló hírt. Ügyes húzás, de a régi dizájn ettől aligha áll vissza, és a Snapchat tovább dolgozik azon, hogy a tiniken túl is szélesíteni tudja a felhasználói körét.

Hátszáz ember megkérdezésével vizsgálta a Liverpooli Egyetem kutatócsoportja, hogy vajon kikbe harapnak bele a kutyák. Az derült ki, hogy a megkérdezettek negyedébe.

A megharapott emberek igen nagy eséllyel férfiak, őket 81 százalékkal gyakrabban csócsálják meg a kutyák, mint a nőket - írja a Guardian. Kevésbé meglepő, hogy a kutyatartókat háromszor gyakrabban harapják meg, mint akiknek nincs házi kedvencük. Az is kiderült, hogy akik önmagukat nyugodt embernek tartják, nem kerülnek a fogak közé.

A harapások 55 százalékát idegen kutya követte el, az esetek 33 százalékában volt szükség valamilyen orvosi ellátásra, de csupán 0,6 százaléknak kellett emiatt kórházba menni.

Utazók képeit fűzte össze egy rövid videóban egy Oliver nevű srác, hogy bebizonyítsa, mennyire homogénné vált a fotózás, és mindenki nagyjából ugyanazt a pózt veszi fel, ugyanazt a viccet süti el a népszerű látványosságoknál. És tényleg: