György
16 °C
24 °C

Tóth Gergely

újságíró Politika

Meccsek száma234

Győzelem22

KO/TKO5

Submission7

Ezt a rúgást hogy élhette túl? Ezt a rúgást hogy élhette túl?

A virtuóz Barbozának egy óriási verés közepén villant meg a lába. A hétvégén megszületett az év legvitatottabb MMA-bírói döntése is.

tegnap, 16:24

Mi tartja hatalmon Orbánt? Mi tartja hatalmon Orbánt?

A lengyel és magyar populizmus sikereinek okait vizsgáló tanulmány bemutatóján jártunk, és megtudtuk, miben áll a Nagy Trükk.

április 20. 16:36

Trump rakétacsapásával mindenki nyert, főleg akit büntetni akart Trump rakétacsapásával mindenki nyert, főleg akit büntetni akart

A vegyi fegyver bevetését megtorló csapást mindenki a saját győzelmeként ünnepelte. A látszatcselekvésnek mégis iszonyúan örülhet az egész világ.

április 20. 06:43

Trolling lvl. Illiberal Democracy

 

Ahogy arról többször is írtunk már, Julija Szkripal édesapjával, Szergej Szkripal egykori orosz-brit kettős ügynökkel együtt kapott egy komolyabb dózis idegmérget az angliai Salisburyben. Az apa még mindig kritikus állapotban fekszik a kórházban, lányát kedden engedték haza. A brit kormányzat száz százalékig biztos abban, hogy a műveletet kizárólag az orosz titkosszolgálat hajthatta végre.

Amint megtörtént a bejelentés az MSZP elnökségének lemondásáról, Molnár Gyulák balra el, a technikusok meg gyorsan elkezdték lebontani a hangosítást és a sörsátrat.

Írhatnám, hogy ennél jobban semmi nem jellemezheti az MSZP eredményváróján uralkodó hangulatot, csakhogy van, ami ennél is jobban jellemezheti:

A közönség fújolás, morgás, hangos szó nélkül nézi végig Orbán győzelmi beszédét.