Sára, Márió
-6 °C
2 °C

Tóth Gergely

Meccsek száma26

Győzelem23

KO/TKO5

Submission7

A Nagy Közel-Keleti Békesvindli A Nagy Közel-Keleti Békesvindli

Az Izrael és a palesztinok közti tartós rendezés évtizedeken keresztül az amerikai külpolitika Szent Gráljának számított. De ma már senki nem hisz a csodákban, Trump kiszivárgott béketervét is vállvonogatás övezte. De miért sikkadt el ez az ügy?

tegnap, 19:58

Kiszivárgott Trumpék nagy közel-keleti béketerve Kiszivárgott Trumpék nagy közel-keleti béketerve

Csak hónapok múlva akarták nyilvánosságra hozni. Meglepő kedvezményeket tenne a palesztinoknak.

január 17. 09:19

Dzsihadisták vették át a hatalmat Erdoğan embereitől Dzsihadisták vették át a hatalmat Erdoğan embereitől

A törökök mindenkit megnyugtattak, kínos kudarc lett a vége. Egyre kaotikusabb a helyzet Szíria északi részén, a távozó amerikai csapatok helyére oroszok is érkeznek.

január 11. 20:04

Padlógázzal szaladt a pofonfába az a floridai rabló, aki egy nyugdíjastól akarta elrabolni a telefonját. A nyugdíjasról ugyanis kiderült, hogy ő Steve Shepherd, aki 1975 és 1999 között négy súlycsoportban ötször volt kick-boksz-világbajnok, profi karrierje során 50-5-ös mérleget ütött-rúgott össze, és jelenleg is egy edzőterem vezetőjeként dolgozik.

 

 A rabló komoly helyzeti előnyből indult, mivel egy üveggel hátulról fejbe vágta az épp egy étteremből kilépő 68 éves Sheperd-t, majd ököllel is fejbe vágta, és ráripakodott:

Add ide a kibaszott telefonodat!

Azonban a veterán küzdősportolót pályafutása alatt soha nem tudták a padlóra küldeni, és most is talpon maradt. És ha már talpon maradt, nem maradt adós:

Elhelyeztem egy ütést a bordájára, amitől összegörnyedt. Éreztem, hogy megtört.

A támadó érezhette, hogy rossz emberrel kezdett ki, ezért eliszkolt. A rendőrség körözést adott ki ellene, egyelőre nem kapták el.

A Kotaku szerzője össszesen 10 órát töltött el a Red Dead Redemption western-játék 10 kocsmájában, hogy utána a környezet, az étel/ital és a hangulat alapján értékelje őket.

Sajnos vagy nem sajnos, a nálunk is méltatott, a "játék" kategóriából jócskán kilógó, inkább virtuális életformának nevezhető alkotáshoz személyesen nem volt szerencsém, de a legviccesebb kricsminek az Armadillo Szalon tűnik, ami a helyi kolerajárvány miatt szinte teljesen üres, és a kocsmáros ezekkel a biztató szavakkal kínálja a szeszt:

A sör meg a whiskey az egyetlen dolog a városban, amit nyugodtan meg lehet inni.

Legalábbis az Amerikai Emberek szemében. A Gallup hagyományos év végi "Ön kit csodál?" kérdésére érkező válaszok alapján a nők között 17 év után először nem Hillary Clinton lett az első, hanem Michelle Obama; ez nem is olyan meglepő annak tükrében, hogy a volt First Lady memoárja, azÍgy lettem bombasiker lett , a könyvet népszerűsítő turnéja pedig elhomályosítja a demokrata elnökjelötségért tülekedő politikusok kampányeseményeit (Michelle Obama jövőre még biztos nem indul, de ha jósolnom kéne, akkor egy esetleges Trump-újrázás esetén 2024-ben már ő lenne a demokrata jelölt).

Ha mrá Trump, akkor a férfiak között amerikai elnöktől szokatlan módon csak a második helyet szerezte meg, ráadásul pont elődje, a 11. alkalommal az élen végző Barack Obama mögött. Bill Clinton a válaszadók 1 százalékának támogatásával csak a 7. helyen szerénykedik.

A kutatás (amit itt böngészhet át teljes terjedelmében) egy 1025 fős mintavétellel készült reprezentatív közvélemény-kutatás eredményeit ismerteti.