Móric
14 °C
15 °C

Tóth Gergely

Meccsek száma26

Győzelem23

KO/TKO5

Submission7

A szocializmus kísértete járja be az USA-t A szocializmus kísértete járja be az USA-t

Balra tolódik a Demokrata Párt, az üstökösei pedig nem félnek mindent felborítani, ami évtizedekig szentnek számított. Mindez Trumpnál is nagyobb hatást gyakorolhat az amerikai politikára.

szeptember 20. 17:03

Megdöbbentő, hogy ez az ember a Trump-védelem vezetője Megdöbbentő, hogy ez az ember a Trump-védelem vezetője

A Wall Street igazságosztójából és New York megtisztítójából lett Amerika polgármestere, majd bukott elnökjelöltből Trump jogi csapatának vezetője. Tévedésein hüledezik a sajtó, pedig bolond beszédében azért megvan a rendszer.

szeptember 14. 13:26

Az oroszok az év konteójával csaptak oda a világnak Az oroszok az év konteójával csaptak oda a világnak

Az ENSZ megállapította, hogy Aszad klórgázzal mérgez, Moszkva előállt egy eredetibb történettel.

szeptember 12. 23:11

A hajdú főváros polgármestere, Papp László és kollégája, Valerij Jurjevics Vinogradov csütörtökön írta alá a testvérvárosi megállapodást Moszkvában. Moszkva észak-keleti körzete Magyarországnál is nagyobb, 101 ezer négyzetkilométer kiterjedésű, de csak 1,5 millióan lakják.

Valerij Jurjevics Vinogrado és Papp László
Valerij Jurjevics Vinogrado és Papp László
Fotó: DEhir.hu

(dehir.hu)

Pontosabban az oktagon, a nyolcszögletű, hálóval és párnázott bordákkal elzárt küzdőtér. A kilencvenes évek elején az Ultimate Fighting Championship (UFC) tulajdonosai egyedi küzdőteret akartak létrehozni ennek az egyedi küzdősportnak, és így pattant ki valakinek a fejéből ez a jól belátható, mégis, a "csak egyikünk távozhat innen élve" hangulatát megőrző zárt tér ötlete.

Azért valakinek, mert már 20-25 év távlatából sem tudnak megegyezni arról, ki is találta fel a mára alapfelszerelésnek számító - bár nem minden szervezet által alkalmazott - eszközt.

 

Az ír MMA-megasztár keményen készül, hogy két év után újból megszerezze  a 2015 novemberében elhódított, de soha meg nem védett könnyűsúlyú bajnoki övet. Csakhogy ezúttal a világbajnoki címet a veretlen és zseniális birkózótudása miatt rettegett orosz (valójában a kaukázusi avar népcsoporthoz tartozó) Habib Nurmagomedov őrzi. És bár kettejük között évek óta óriási a feszültség, McGregor mégis szokatlanul csendesen készül a meccsre. Ez persze nem jelenti azt, hogy az Instagramjára ne férne fel egy jó ki edzős videó:

 

 A rövid szösszenetekből összevágott videó - ahogy az az edzésvideóknál lenni szokott - keveset árul el McGregor valódi felkészültségéről, inkább az ír álmát mutatja be: Állóharcban ugyanis kemény ütéseket helyez el edzőpartnereire, van akit térddel, van akit testütéssel ültet le; és közben magabiztosan védi ki a birkózópartnereinek leviteli kísérleteit. Hát ezt a forgatókönyvet kéne valahogy átültetnie magyar idő szerint október 7-én az Életbe is.