Iván
9 °C
22 °C

Tóth Gergely

újságíró Politika

Meccsek száma234

Győzelem22

KO/TKO5

Submission7

Orbán Viktor megölte a magyar nacionalizmust Orbán Viktor megölte a magyar nacionalizmust

Mindent ejtett belőle, amit Petőfi Sándor megkövetelt. A nemzetből csak egy üres jelölő maradt, amit fegyverként lehet bevetni a jog, a tudomány és a józan ész elleni háborúban.

június 19. 19:04

A nyakadra mászik, és nem enged, amíg nem végzett veled A nyakadra mászik, és nem enged, amíg nem végzett veled

Taxismaffia, biztosítási csalás, ingatlanbiznisz: Trump ügyvédje, a Pitbull olyan, mintha az elnök a Breaking Badből igazolta volna. Most mégis Michael Cohen lehet az, akin keresztül az FBI fogást talál az elnökön.

június 14. 09:31

Törött kézzel élte túl a büntetést, amit Isten Katonája mért rá Törött kézzel élte túl a büntetést, amit Isten Katonája mért rá

Robbert Whittakert háromszor is padlóra küldte korunk legfélelmetesebb embere, Yoel Romero. Az MMA Trumpja pedig bejelentette: a Fehér Ház asztalára akarja csapni a bajnoki övét.

június 10. 09:03

Fábián Melinda világ vezető ketrecharc-szervezetének szingapúri gáláján lép ketrecbe a koreai Kim Dzsi Jeon ellen (elnézést, ha rosszul írtam át a koreai nevet, de csak az angol változata van meg), méghozzá 57 kilóban. Az 1987-es születésű magyar kempós az Ultimate Fighting Championship valóságshow/tehetségkutatóján vett részt, és annak ellenére, hogy a döntő előtt kiesett, kapott még egy esélyt a show fináléjában, ahol az esélyesebb DeAnna Bennett-tel szemben sikerült döntetlent kiharcolnia (pontosabban az amerikainak sikerült kiharcolnia a döntetlent, mivel Fábián a meccsen egy fejrúgással megfogta őt, és csak egy pontlevonásnak köszönhette, hogy nem kapott ki).

 

Annak ellenére, hogy Fábián teljesítménye nem volt átütő, nem volt kérdéses az újabb meccs (már csak azért sem, mivel súlycsoportját csak tavaly hozta létre a UFC); ezúttal egy profi szinten tapasztalatlan, 1-1-es mérleggel rendelkező koreai ellen (az ázsiai gálákon általános gíkorlat, hogy a kvázi-helyi bunyósokat amerikai/európai ellenfelekkel szemben próbálják ki). Kimnek ráadásul kemény fogyasztáson kellett átesnie ahhoz, hogy beférjen a légsúlyba, ami rendkívül jó hír Fábián számára.

Az meg a nézőknek jó hír, hogy a gála emberi időben, szombat reggel 10 30 körül kezdődik, és a Sport1 közvetíti.

nem kevesebb, mint 17 darab "O"-val hangsúlyozták a találat jelentőségét. Utána pedig elszabadult a pokol:

 

A Real középpályása most is tökéletesen hozta a midfield anchor-t, övé a legtöbb megnyert fejes, a legtöbb szerelés a WhoScored szerint; oroszlánrésze volt abban, hogy a második félidőre kapujához tudták szegezni az ellenfelet. A Juventus szélsője pedig ötször tudta magát tisztára játszani a szélen, és csak úgy szórta a beadásokat a 16-osra, övé volt a második, igazán önzetlen gólpassz is.