Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tóth Gergely

Meccsek száma26

Győzelem23

KO/TKO5

Submission7

A fideszes képviselő elmenekült a Sargentini-jelentés migránshadteste elől A fideszes képviselő elmenekült a Sargentini-jelentés migránshadteste elől

Bánki Erik valahol talált 50 ezer illegális bevándorlót, de nem hajlandó elárulni, hogy hol.

8 órája

Kína megüzente: bárkit eltüntethetünk Kína megüzente: bárkit eltüntethetünk

A legnagyobb filmsztár után az Interpol elnökének váratlan letartóztatása is Hszi főtitkár hatalmának korlátlanságát jelzi. A két gyerekével egyedül marad feleség azonban nem hajlandó a kamarillapolitika szabályai szerint játszani.

október 12. 19:02

Tasnádi Péter újraindítja az utcai harcot Tasnádi Péter újraindítja az utcai harcot

A kilencvenes évek legendás gáláinak is a maffiózó volt a főszervezője, 9000 embert vár az Arénába.

október 12. 16:06

A UFC 229 magyar idő szerint vasárnap hajnali gáláján ( melynek főmeccseiről itt olvashat ) igazi utolsópillanatos fordítás ugrasztotta talpra nagyérdeműt a Las Vegas-i T-Mobile Arénában. Az orosz Alexander Volkov ugyanis három meneten keresztül iskolázta az amerikai Derrick Lewist, de a „Fekete Szörny”-et nem tudta kiütni. És ahogy az – oké, néha lenni szokott, 15 másodperccel a vége előtt jött ez a bal-jobb kombináció:

 

Volkov kifeküdt, Lewis pár ütéssel még biztosított, de máris közbevetette magát a bíró, és a dudaszó előtt 11 másodperccel véget vetett a meccsnek.

A NER akolmelegét árasztó interjú jelent meg

Az a szándék, hogy bizonyos standardokat uniformizáljanak, már a Szovjetunió idejében is megjelent nálunk, de ez a kísérlet megbukott. Én ehhez nem értek, csak azt tudom, hogy a jogállamiságnál jobb dolog az emberrel nem nagyon történhet. Velem sem történt jobb annál – leszámítva a gyerekeimet, a családomat és a nagyszerű munkatársaimat–, mint hogy egy diktatúrából átkerültem egy jogállamba. Szerintem mindenki érzi és tudja, hogy mikor él egy jogállamban, és mikor nem. Nem hiszem, hogy ezt lehet magyarázni, és azt sem, hogy ezt egy másik államban élő ember meg tudja nekem magyarázni.

Akkor emlékezzünk meg arról, hogy a visszatérésén gondolkodó, de interjúja alapján a politikai valóságérzékelésében kissé megcsúszott volt főpolgármester 2002-ben ezzel a minden eleméből a Geszti Péter-szagot árasztó számmal győzte meg negyedjére is a budapestieket:

 
Budapestnek élet kell,

Budapestnek szeretet kell!

Budapestnek nem ígéret,

Budapestnek Demszky kell!

( számot FA nevű kedves olvasónk halászta elő a politikai emlékezet mélyéről)