Jusztina
3 °C
16 °C

Varga Attila

sixx

Feleség1

Gyerek1

Lemmy-figura1

Forgatókönyv1

Távozik a Zoom.hu főszerkesztője is Távozik a Zoom.hu főszerkesztője is

A múlt héten újabb két embert rúgtak ki a portáltól, a mostani közlemény szerint ez már a mostani felmondás miatt volt.

szeptember 24. 16:50

Robert Redford csak nem vonult vissza Robert Redford csak nem vonult vissza

2016-ban is kilátásba helyezte, idén augusztusban mi már el sem hittük neki.

szeptember 21. 16:29

Megint kirúgtak két embert a Zoomtól Megint kirúgtak két embert a Zoomtól

A fizetések késnek, az újságírók elégedetlenek, kettejüket ráadásul ki is rúgták. A tulajdonosukra meg letöltendő börtönbüntetést kér az ügyészség.

szeptember 21. 13:53

Tavaly hunyt el Chris Cornell, generációja egyik legjobb énekese, akit olyan hanggal áldott meg a sors, hogy a pop/rockzenén belül tulajdonképpen mindent el tudott volna énekelni, ha úgy van kedve, és énekelt is nagyon sokféle dolgot. Egy 2013-as koncerten például a U2 One című nótáját, de a Metallica One című számának szövegével. És állati jó lett.

 

Képernyőkép – 2018-09-14 20-42-30.png

De tényleg nem. Komolyan. Mégis, mi ez? Áll a pali nagy komolyan, és egy kigyúrt Superman-bábut ráz bele a kamerába egy nappal azután, hogy kiderült: lelép a Warnertől, és nem lesz Superman többé. Biztos van ennek valami mögöttes jelentése, tessen már segíteni.

 

ChnLOqwXEAAj5gt

Ugye, hogy nem. A Solo: Egy Star Wars-történet Blu-Ray-kiadásán lesz egy tonna extra, az egyikben Han és Csubi/Csuvi (örök vita ez, mint a lézerkard vs. fénykard vs. sugárpallos vs. fényszablya témakör) hógolyóznak, miközben a Woody Harrelson alakította Beckett csak nézi őket, és nem érti, hogy maradhattak életben ilyen sokáig.