Hedvig
8 °C
22 °C
Index - In English In English Eng

Varga Attila

sixx

Feleség1

Gyerek1

Lemmy-figura1

Forgatókönyv1

Karácsony nem tudja leállítani a Liget-projektet Karácsony nem tudja leállítani a Liget-projektet

Fontos ellenzéki ígéreteket lehetetlen lesz teljesíteni, ez máris kiderült a Városliget kapcsán. A színházaknál Karácsony nem akar frontot nyitni, a Lokál viszont tényleg repülhet.

11 órája

Jesse Pinkman rémes, szörnyű, nem jó, nagyon rossz napjai Jesse Pinkman rémes, szörnyű, nem jó, nagyon rossz napjai

A Breaking Bad legjobb karaktere megérdemelte ezt a filmet. Az El Caminóban Aaron Paul ismét bizonyítja, hogy jó helyen van nála az a három Emmy.

18 órája

Már kétszeres milliárdos a Guns N' Roses Már kétszeres milliárdos a Guns N' Roses

A YouTube-on két számukat is legalább egymilliárd alkalommal játszották le.

tegnap, 16:50

72855804 2438021306253241 7825260354081914880 n

A Disney-család másik akoljában, a Marvel feliratosban Marvel kapitányként (nagyon tápos szuperhősnő) elkönyvelt Larson a hétvégi ACE Comic Conon vett részt, és pózolt egyet a filmtörténet egyik ikonikus fegyverével a kezében. Ami, ahogy azt Cinemabled megállapította, nem egy sima, "bemész a boltba, tessen adni egy lézerkardot / az nincs, csak fényszablya, maga barbár / jó, akkor azt, de pink legyen" változat, hanem egy custom made, Larson kezére gyártott csuda, olyan meg csak az igazi geekeknek van. (Mint Nathan Filionnak például. Neki kettő is van.)

A Cinemablend megjegyzi, hogy Samuel L. Jackson is úgy került be a Star Wars-univerzumba, hogy egy tévéinterjúban hosszasan fejtegette, miért ő lenne a legjobb fekete Jedi-lovag.

A Délmagyar, míg a KESMA fel nem zabálta, és be nem állította abba a sorba, amiben az Origo, a 888 meg a TV2 menetel az élen, egy tök jó megyei lap volt, valós cikkekkel, igazi újságírókkal, pont olyan, amilyennek lennie kell, és amilyen a Hajdú-Bihar megyei Napló vagy az Észak-Magyarország volt, de sorolhatnánk az összes megyei lapot. Mára viszont az a lap lett belőle, aminek szegedi szerkesztőségébe ma délután csak úgy bemehetett Nemesi Pál, függetlenként, de a Fidesz–KDNP támogatásával induló polgármesterjelölt, és lehozhatta ezt itt:

Mondjuk az ilyen utolsó pillanatban elsütött fegyverek elég sokszor besülnek, Tarlós István is bemehetett a Kossuth rádióba, hogy egyetlen főpolgármester-jelöltként egy órán át beszélhessen arról, amiről akart – sem Karácsony Gergely, sem Puzsér Róbert nem kapott meghívót.

Aztán a vége meg az lett, hogy Szegeden Botka, Budapesten Karácsony nyert.

Ha az ember csak a kormánypárti sajtót olvassa, azon belül is az origót, akkor meg lehet győződve arról, hogy az önkormányzati választások nyertesei a Fidesz-KDNP vagy a kormánypárt támogatta jelöltek, hiszen semmi másról nem szól az egykoron szebb napokat látott online lap, mint az ő sikereikről.

Ha viszont megnézi az Index percről percre tudósítását, meglepetésre azt tapasztalhatja, hogy jó pár helyen az ellenzék jelöltje vagy független jelölt áll az élen, beleértve Budapestet is - az origo a főpolgármesteri választásról csak a címlap tetején egy grafikán emlékezik meg, így hogy nem Tarlós áll jobban. (Sárga kiemeléssel a nem kormánypárti, narancssal a kormánypárti sikerekről szóló híreket emeltük ki.)