Mátyás
3 °C
15 °C
Index - In English In English Eng

Varga Attila

sixx

Feleség1

Gyerek1

Lemmy-figura1

Forgatókönyv1

Bűnösnek találták Harvey Weinsteint Bűnösnek találták Harvey Weinsteint

Az esküdtek erőszakos szexuális bűncselekmény és nemi erőszak elkövetése miatt találták bűnösnek. Az életfogytiglant viszont megúszhatja.

tegnap, 17:47

Miért nehéz döntést hozni valójában Harvey Weinstein perében? Miért nehéz döntést hozni valójában Harvey Weinstein perében?

A filmmogult egy #metoo-ellenes, buldog becenevű nő védi, aki eddig csak egy hasonló ügyet veszített el. Szájbarágó a világ talán leghíresebb szexuális ragadozójának peréról.

február 21. 18:06

A Netflix már a saját tartalmait is újrahasznosítja A Netflix már a saját tartalmait is újrahasznosítja

Most éppen nagy keletje van a pubertás gyötörte tinikről szóló sorozatoknak, a Netflix futószalagon szállítja őket.

február 18. 17:35

DMZ címmel rendelt pilotot az HBO MAX (ami nem HBO GO vagy HBO NOW és nem is HBO OD, hanem a Warner Bros. saját streamingplatformja, csak sokkal sikkesebb az HBO-val azonosítani, mint teszem azt a Supergirllel) az Emmy-díjas és Oscar-jelölt Ava  DuVernay gyártó cégétől, és már a szinopszis alapján is csak annyit tudunk rá mondani, hogy helyes, csak így tovább.

A DMZ, azaz demilitarizált zóna a jövőben játszódik, a II. Amerikai Polgárháború után, az alapja pedig egy DC Comics égisze alatt kiadott képregény (a DC a Warneré, ahogy a Mavel a Disney istálló tagja). A főhős Alma Ortego (a szerepre Rosario Dawson írt alá), aki a polgárháború után hivatalosan senki földjévé minősített Manhattanben dolgozik mentősként, de csak azért, mert így nagyobb esélye van megtalálni a háborúban eltűnt lányát, mintha kosarat fonna naphosszat. Manhattan kábé olyan lehet, mint a Menekülés New York című remek B-filmben volt, és ha van Isten, Dawsonnak is csak fél szeme lesz, mint Snake Plisskennek.

A Last Thing He Wanted című krimi egy oknyomozó újságírónő története, aki fegyverkereskedők, a CIA, a hadügyminisztérium, kontrák, banánköztársaságok, drogcsempészek és rémesen sok rosszarcú statiszta nyomába eredve arra döbben rá, hogy a Nagy Ügy, amit felgöngyölíteni készül, az bizony a faterja (Willem Dafoe) bulija. Február 21-től a Netflixen.

 

Úgy, ahogy Lil Nas X előadta, nem sok volt, lássuk be – bár azért azt muszáj hozzátenni, hogy így is ez lett minden idők leghosszabb ideig listavezető száma.

lilnas.PNG
Fotó: YouTube / Doritos

Bezzeg, ha Sam Elliott, A Kovbojság Élő Szobra tolja prózában(!!!), akkor még azt is elnézzük neki, hogy egy Doritos-reklámról van szó, amit a februári Super Bowlra forgattak, de a cég már most fel akar vele ülni a hypevonatra.

 

És ha már itt tartunk, a Netflixen megy Elliot és Ashton Kutcher (tudom, tudom) főszereplésével a The Ranch című sitcom, ami úgy tud drámaibb lenni, mint egy annak szánt sorozat, hogy közben észre sem veszed, hogy két perce még sírtál a röhögéstől, ráadásul üdítő színfoltként a tévés palettán úgy szól a kőrepublikánus, trumpista, vidéki Amerikáról, ahogy egy sorozat sem mostanában.