Illés
17 °C
29 °C

Varga Attila

sixx

újságíró Kult

Feleség1

Gyerek1

Lemmy-figura1

Forgatókönyv1

A Campuson is megkérdezik, hogyé' van a hal A Campuson is megkérdezik, hogyé' van a hal

A nulladik nappal szerdán kezdődik el a debreceni Campus Fesztivál. Lesz a héten Scooter, Ignite, Akon és ír kocsmapunk is.

július 18. 10:46

Dwayne Johnson a százkilós, szamoai-fekete Csipkerózsika Dwayne Johnson a százkilós, szamoai-fekete Csipkerózsika

Balhés kamaszból lett világbajnok pankrátor, majd dollármilliókat termelő szórakoztatóipari szakmunkás. A Szikla akkor váltotta valóra az amerikai álmot, amikor már senki nem hitt benne. Portré.

július 17. 12:03

Pénzfeldobással döntötték el egy gyorshajtó sorsát a georgiai rendőrök Pénzfeldobással döntötték el egy gyorshajtó sorsát a georgiai rendőrök

Meg is szívták, mert a testkamera mindent felvett.

július 14. 12:36

Kész szerencse, hogy még nem nyitották meg és éppen egy lélek sem tartózkodott benne.

 

 

A videón Oakley látható gazdájával, aki pánikbeteg. A kutyát pedig kiképezték arra, hogy érzékelje a gazdi testhőmérsékletének változását, azt, amikor felgyorsul a lélegzetvétele  és a szívverése, és ilyenkor odabújik hozzá, és megnyugtatja, még azelőtt, hogy a pánikroham elhatalmasodna rajta.

Egy kaliforniai Apple-store-ból nyúlták le a szajrét a tolvajok, akik a lehető legegyszerűbb „kapd fel és fuss”-módszerrel dolgoztak, arra számítva, hogy senkinek az égegyadta világon nem lesz kifogása az ellen, hogy ők hegyre-halomra kapják a hónuk alá a 2-3 000 dolláros gépeket.

Igazuk lett. Mindenki leszarta, mit csinálnak az üzletben. Az eladók is.