Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

Varga Attila

sixx

újságíró Kult

Feleség1

Gyerek1

Lemmy-figura1

Forgatókönyv1

Milyen lehet minden nap más testben felébredni? Milyen lehet minden nap más testben felébredni?

Még az, de minden testben ugyanabba a nőbe szerelmesnek lenni? Aki erről mit sem tud és teljesen kiborul tőle? A Nap mint napból kiderül.

tegnap, 16:03

Újraforgatják a 48 órát

Értelme nem sok van, hacsak az nem, hogy mostanában már nem készül olyan tökös film, mint amilyen az 1982-es eredeti volt.

december 15. 16:00

Dwayne Szikla Johnson tényleg el akar indulni az amerikai elnökválasztáson Dwayne Szikla Johnson tényleg el akar indulni az amerikai elnökválasztáson

2024-ben kerülhet sor rá leghamarabb, addig nem ér rá. Trumppal így nem küzdhet meg sajnos.

december 15. 12:47

v2ozqsanrv301

Lehet beszélgeti kellene a gyerekkel, még mielőtt komolyabb baj lesz. (via Reddit)

Kezdd el tenni a jót! címmel második lemezét jelenteti meg Magyarország egyetlen állami gondozottakból álló énekkara, a Lélekzuhany Gospel Kórus. A lemezükön és annak bemutatóján kiváló hazai zenészek játszanak. A kórust Havasi Tibor, a Tapolcsányi Általános Iskolai Kollégium igazgatója hívta életre, a kezdetekben 13 állami gondozott énekelt benne, jelenleg 43 tagból állnak, ebből 8 kísérő felnőtt. 

Az új lemez dalait olyan kiváló zenészek játszották fel, mint Cséry Zoli (Barabás Lőrinc, Patché), Fehérvári Attila (Special Providence, Black-Out), Delov Jávor (Random Trip, Fábián Juli & Zoohacker) és Füstös Bálint (Margaret Island).  A lemezbemutató december 17-én lesz 17 órakor Budapesten, az IBS Színpadon, ahol a fentiek mellett Oláh Gergő és a Nem Adom Fel együttes is színpadra lép.