Ödön
1 °C
11 °C

Varga Attila

sixx

Feleség1

Gyerek1

Lemmy-figura1

Forgatókönyv1

Nem egy jó válogatás CD-től leszel zenei szerkesztő Nem egy jó válogatás CD-től leszel zenei szerkesztő

Mi a közös a zombikban, a metamfetamint főző kémiatanárban és egy temetkezési vállalkozóban? Hogy ugyanaz a zenei szerkesztő választott nekik betétdalt. Thomas Golubiccsal interjúztunk.

32 perce

Dögös pankrátorcsajról forgatott életrajzi filmet Dwayne Johnson Dögös pankrátorcsajról forgatott életrajzi filmet Dwayne Johnson

Proli brit pankrátorcsalád legkisebb lánya menni Amerika: a Fighting with My Family az előzetes alapján rutinból kirázott sportfilmnek tűnik.

7 órája

Nyolcperces tapsot kapott a Kurtág-opera a milánói Scalában Nyolcperces tapsot kapott a Kurtág-opera a milánói Scalában

A 92 éves zeneszerző egy Beckett-drámából írta pályafutása első operáját.

7 órája

Különösen az, amit ő csinált a filmben. Meg is kapta az Aranymálnát érte, de nem bánja, mert senki sem tökéletes, nem, ön, a posztot éppen olvasó júzer sem. Jelentkezzen már az, aki csak kurvajó dolgokat csinált világéletében, és egy gyenge munkadarab nem került ki a keze alól! Na ugye.

 

Screenshot from 2018-11-15 15-01-21.png

Ez itt fent a SheFinds Media nevű online magazin egyik remeke (Jobb, ha leülsz, mielőtt megnézed, mekkorára nőtt Scarlett Johansson cicije), amire azért figyeltem fel elsősorban, mert a lap saját magát úgy definiálja, hogy

Valódi nők írják valódi nőknek. (...) olyan dogokról, melyekben hiszünk, melyeket szeretünk.

Ez arra utal, hogy a magazin fő profilja a "Vajon a kecsketejkivonattal kevert szöcskelábtól örökre elfelejthetem a brazil gyantát?" típusú, mi-kipróbáltuk-így-neked-nem-kell termékelhelyezésekre épít, bár, ha jobban belegondolunk, lehet, hogy Johansson mellében is hisznek és/vagy szeretik. 

A 95 évesen elhunyt képregényistentől egy olyan videóval búcsúznak, amiben rengeteg korábban nem látott felvétel mellett a Lee karrierjének állomásait aláhúzó klipek szerepelnek, és persze elég sok megszólaló, akik mind ugyanazt mondják róla, hogy zseni volt, hogy megmaradt embernek, hogy nagylelkű volt és kedves és hogy senkin nem gázolt át a karrierje alatt. A Bosszúállók 4-ben láthatjuk majd utoljára.