Dezső
15 °C
28 °C

Varga Attila

sixx

újságíró Kult

Feleség1

Gyerek1

Lemmy-figura1

Forgatókönyv1

A Tanár és A Nagy Duett nyerte a hetet A Tanár és A Nagy Duett nyerte a hetet

Az MTVA csatornáit főműsoridőben viszont senki nem nézi, ha nincs sportközvetítésük.

5 órája

Így jártam Csubakkátokkal Így jártam Csubakkátokkal

A Solo-antológiafilm lett az eddigi legkevésbé Star Wars-os Star Wars-film. Ami egyébként nem baj, mert ettől még kiváló kalandfilm lett. De valami mégis hiányzik belőle.

tegnap, 16:58

Bazári vetélkedő döntötte le A Falat Bazári vetélkedő döntötte le A Falat

A TV2 műsora négyből négyszer verte el az RTL Klub vetélkedőjét, ráadásul nem is kicsit.

május 18. 15:10

John Travoltáról az emberek 90 százalékának az jut eszébe, hogy a faszi, aki nagyon jól táncolt a Grease-ben, a Szombat esti lázban és a Ponyvaregényben is. Tíz százaléknak meg a szcientológia. Az viszont senkinek, hogy Travolta ma így táncol:

 

Bizony, 50 Cent húzza a talpalávalót. A mozdulatok kísértetiesen emlékeztetnek a csepeli kultúrban rendezett Jimmy-emlékestek utáni ereszdelahajamokon a parkett (képzelt) ördögévé váló rövidáru-kereskedők legszebb pillanataira.

Mutatunk pár kordokumentumot abból az időből, amikor Travolta lábában még bene volt a bugi:

 

A gyártó Paprika Studios a Facebookon tette közzé a fenti képet, amin egy sorverseny előkészítése látható. Az első évad kulisszatitkairól és forgatásáról itt olvashat bővebben:

A Survivort látni és megszenvedni

Ez a világ legizgalmasabb és leglátványosabb játéka, amiben egy maroknyi ember egy trópusi szigeten azt dönti el, hogy ki köztük a májer. Kiszavazások és taktikázás, gusztustalan kaják és éhezés, kőkemény fizikális megterhelés, szellemi és lelki pokoljárás – ez mind a Survivor, egy 1998 óta létező tévés realityformátum, ami a Robinson Crusoe és A Legyek Ura alapmotívumaira építve vájkál a szereplők lelkében és facsarja ki őket teljesen fizikálisan. Elmentünk a magyar verzió forgatására.

Lehet, csak sok idő, jó kézügyesség meg japán módszerek kellenek hozzá. A végeredmény viszont remek.