Sámuel, Hajna
18 °C
32 °C

Varga Attila

sixx

újságíró Kult

Feleség1

Gyerek1

Lemmy-figura1

Forgatókönyv1

Film készült az igazi Rettenthetetlenről Film készült az igazi Rettenthetetlenről

Az Outlaw King végre igazságot szolgáltat az áruló féregnek beállított Robert the Bruce-nak.

10 órája

A Liverpool három kontrával hozta a kötelezőt A Liverpool három kontrával hozta a kötelezőt

Milner és Mané is betalált, 2-0-ra verték a Crystal Palace-t idegenben. Gólt most sem kaptak.

tegnap, 23:48

A világ legdrágább tócsniját egy felszámolás alatt álló cég árulta egy állami rendezvényen A világ legdrágább tócsniját egy felszámolás alatt álló cég árulta egy állami rendezvényen

Az Ízek utcája egyik kereskedőjével kapcsolatban elég sok kérdés felmerül így hirtelen.

tegnap, 23:10

A Recording Industry Association of America közleménye alapján az Eagles 1976-os válogatásalbuma immáron harmincnyolcszoros platinalemez, és ezzel lenyomta a harmincháromszoros Thrillert, Michael Jackson ikonikus művét. A harmadik helyen megintcsak egy Eagles anyag áll, a huszonkilencszeres platina Hotel California (1977).

A Their Greatest Hits (1971-1975) 2009-ig eleve a első helyen tanyázott, de Michael Jackson halála után a Thrillerből rengeteget megvettek, így kilenc évre a második helyre szorult. A lenti videón Michael Jackson turnédobosa, Jonathan Sugarfoot Moffet mutatja meg, hogy kell játszani a Beat It című kiváló nótát (a videón a legjobb a háttérben, kipirult arccal figyelő turnékellék).

 

John Wick 3, Laurence Fisburne és Ian McShane. Menő.

 

Jerry Seinfeld, a Seinfeld című klasszikus NBC-sitcom címszereplője társalkotója, írója és producere a The New York Times Magazine-nek adott interjúban árulta el, hogy amikor a sorozatnak 1998-ban vége szakadt, az NBC annyira akarta a folytatást, hogy ötmillió dollárt ajánlottak neki epizódonként, csak folytassa (ez, az inflációt figyelembe véve ma 7,5 milliót jelent).

Seinfeld nemet mondott, mert szerinte a művészetben a legfontosabb az arányok eltalálása, és a Seinfeldnek akkor és úgy kellett befejeződnie.

Még hány évad kellett volna?  Hány vicc? Művészi szempontból elértünk az út végére, és szó sem lehetett a folytatásól. És látja, jó döntést hoztam, hiszen még mindig erről faggatnak.

Azt tényleg csak tök halkan teszem hozzá, hogy egy évadban 22 rész minimum van, azaz Jerry 44 milliárd forintnyi dollárra intett be. Nem kell félteni, a magánvagyonát úgy 920 millió dollárra becsülik.