Zsófia
17 °C
21 °C

Velvet Kommandó

Megújul a Velvet Megújul a Velvet

Szeretett Velvetünk átalakul, amelynek első lépése a logó megújítása, ám a közeljövőben további változások is várhatók.

szeptember 10. 16:04

Megkóstoltuk az országtortákat: „én ilyen savanyú tortát szerintem még nem ettem” Megkóstoltuk az országtortákat: „én ilyen savanyú tortát szerintem még nem ettem”

És mégis, így is bejött tesztelőink többségének a cukormentes meggytorta, és elámultak a birs ízétől is.

2020. augusztus 17. 21:30

A képek egyébként rossz minőségűek voltak, használhatatlanok, áll a korábbi vallomásban. Helyszíni tudósítónk azt mondja, még sosem volt ilyen fagyos hangulatú tárgyaláson, nagyon szigorú az ügyésznő, de egyelőre főleg a tanúval szemben tűnik annak.

Szinte biztos, hogy idén nem lesz eredménye Liptai Claudia tárgyalásának. Először október végére volt kiírva a tárgyalás, de a színésznőnek pont aznap, amikorra kiírták a tárgyalását egy másik bíróságon kellett megjelennie tanúként, úgyhogy elnapolták a perét. Ha a mai tárgyaláson nem születik eredmény, akkor a karácsonyi bírósági szünet miatt már csak jövőre érhet véget a per.

A közokirat-hamisításért akár letöltendő börtönbüntetést is lehet kapni, de a vádemeléskor az ügyészség pénzbüntetést kért a színésznőre. A bíróság ettől függetlenül természetesen kiszabhat annál súlyosabb büntetést, mint amit a vád kér, de erre kicsi az esély.