Vencel
13 °C
23 °C

Vöő György

ITM-államtitkár: hiány van a szakképzett munkaerőből ITM-államtitkár: hiány van a szakképzett munkaerőből

Bodó Sándor szerint örvendetesek a nyári foglalkoztatottságra utaló adatok.

9 órája

Csaknem húszezer gyermek él nevelőszülöknél Csaknem húszezer gyermek él nevelőszülöknél

Fülöp Attila: az állam támogatja a nevelőszülőket.

9 órája

Orbán Viktor: Bethlen István bízott a magyar nemzet erejében Orbán Viktor: Bethlen István bízott a magyar nemzet erejében

A kormányfő a konzervatív politikus konszolidációt teremtő munkásságát méltatta.

10 órája

Romániában 7095 új koronavírus-fertőzöttet diagnosztizáltak szerdán. A Covid–19 kórban és szövődményeiben 113 beteg lelte a halálát az elmúlt 24 órában, írta az Agerpres. Kórházban több mint kilencezer Covid-pácienst ápolnak, közülük 1067 fertőzöttet intenzív osztályon kell kezelni.

Szlovákiában 949 új fertőzöttet diagnosztizáltak szerdán. A Covid–19 szövődményei három beteg életét követelték az elmúlt 24 órában, írta az ujszo.com. Kórházban 442 Covid-pácienst ápolnak.

Japán megduplázza nemzetközi vakcinaadományait. Ezt a japán miniszterelnök közölte. Szuga Josihide jelezte: nagyjából 60 millió adag védőoltást fognak felajánlani. Japánban a felnőtt lakosság 53 százaléka kapott koronavírus elleni védőoltást, írta az MTI. Tokióban és több szigeten is szeptember végéig meghosszabbították az egészségügyi veszélyhelyzetet. A koronavírus-fertőzöttek száma csökkent az utóbbi időszakban az ázsiai országban.