Gyíkembereket bérelt fel az Index

2017.03.23. 15:17

Lehet persze mindenért a menekültválságot hibáztatni, de ugye tudjuk, ki áll a menekültek mögött. Vagy inkább Tudjukki. Persze vannak még olyanok, akik azt hiszik, hogy Soros György mozgatja a szálakat, de azért azok, akiknek van szemük a látásra, már tudják: Orbán Viktor is csak azért támad neki a vén tőzsdegurunak, mert nem mer ujjat húzni azokkal, akik valójában keverik itt a lapokat. Azokkal, akiknek Soros György is bokacsattogtatással köszön, és közben tisztelettudóan lesüti a szemét. 

Gyíkembereket bérelt fel az Index

Igen, mi most le merjük írni, ki tudja, meddig lesz elérhető ez a cikk: a gyíkemberek állnak a magyarságot, a nyugati civilizációt és az egész emberiséget megnyomorító háborúk mögött. Ha felnézel a szikrázó eget összekarcoló kondenzcsíkokra, tudd, hogy éppen a gyíkemberek szórják a chemtrailt! Ha bezuhan a forint, na, abban is gyíkemberek keze van! Elfogyott a zsírszegény tej a sarki közértben? A gyíkemberek itták meg!

Na, de vajon ki olyan bátor, hogy egyenesen Soros György szemébe röhögjön azzal, hogy legközelebb egy gyíkemberrel köszön be a haveroknak a Viberen? Merthogy az Index most kiadott egy sticker packet, vagy mondjuk digitális matricagyűjteményt, amin a háttérhatalom képviselőivel zárhatjuk rövidre a beszélgetéseinket a Viberen.

Nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk: ez egy együttműködés része, na nem a háttérhatalommal, hanem a Viberrel. A Magyarországon népszerű csevegőplatformon az Index nemrég publikus chatet nyitott (amire itt tud feliratkozni), ahol a legfontosabb hírek mellett a szerkesztőség vitáiba is bele lehet nézni, de van a platformon chatbotunk is, ami személyre szabott híreket dobál annak, aki erre vágyik.

Sőt, a Viber ikonja ezentúl bekerül az Index oldalain a share gombok közé, vagyis egyetlen könnyed mozdulattal oszthatjuk meg a legújabb Soros-méltató cikkeinket az erre fogékony rokonokkal, barátokkal, üzletfelekkel.

Mi az alufólia sisakban rettegő gyíkemberrel szoktunk beköszönni, de bárki kiválaszthatja a saját kedvencét. Egyelőre. Amíg meg nem érkezik a háttérhatalom iránymutatása.