Megújult az Index Iphone-on!

2018.11.21. 11:24

Az appoknak ugyanúgy szükségük van időnként ráncfelvarrásra, mint a középkategóriás autóknak, vagy a felső kategóriás hollywoodi színésznőknek. Az Index app megújulása ráadásul most nem csak egy egyszerű facelift, hogy akkor kicsit áramvonalasítjuk a betűket, átrajzoljuk az ikont, belepakolunk még négy légzsákot, és adunk hozzá ingyen téli gumi szettet, hogy jobban vigyék. Az új, letisztult appban ugyanis lesz számos új funkció is, így például, ha a kezdőképernyőn lazán balra suhint, előjön egy gyors menü, ahol többek közt

  • megtudhatja, hogy mely cikkeink a legnépszerűbbek a Facebookon,
  • hogy mik voltak a vezető anyagok az elmúlt órákban,
  • de innen mindig, kattintás nélkül, azonnal elérheti a legfrissebb Napirajzot is.
  • Ja és mindig ellenőrizheti, hogy tényleg szabad-e az Index, az appban megjelenő barométert egyenesen a szabadindexeu-ról tölti le a szerkesztőség aktuális állapotát.

Az új appunk legfrissebb verzióját már letöltheti az iTunes-on keresztül, ha erre a linkre kattint!

Számos egyéb apró kényelmi funkciót is beépítettünk az új Index appba, így például a címlapon kék időpont jelöléssel emeljük ki azokat a a cikkeket, amelyek az elmúlt fél órában élesedtek, így gyorsan megtudhatja, hogy mi történt a világban azóta, hogy nem tapadt a hírekre.

Ha a mindig mosolygós és összeszorított foggal boldog pr-közlemények stílusában nyomnánk továbbra is, akkor azt kéne írnunk, hogy lényegesen egyszerűsítettük a menürendszert, és a beállításokat is megtisztítottunk a felesleges sallangoktól. De hogy a depressziós rendszergazdák megkapják az igazságot, el kell árulnunk, hogy az új appból hiányzik egy sor offline funkció: nem lehet lementeni a címlapot és az elmentett cikkeket sem lehet netkapcsolat nélkül elérni. Méréseink szerint ugyanis az olcsó gigabájtok korában erre már a legtöbb felhasználónak nincs szüksége, mindössze havonta pár százan használták ezeket a funkciókat.

Az új applikáció először a reklámszövegírók és belsőépítészek kedvenc mobil operációs rendszerén, az iOS-en jelenik meg, de szeretnénk, ha nemsokára az androidos verzió is megújulna.

Ráadásul mindez csak a kezdet, az appot ezentúl rendszeresen új funkciókkal bővítjük majd, így

  • nemsokára a legfrissebb podcastek, akták és videók is elérhetőek lesznek a gyorsmenüből,
  • terveink szerint személyre szabott push-üzenetekre is fel lehet majd iratkozni,
  • és előbb utóbb képes hírösszefoglalót is kínálunk majd az appban.

Vagyis maradjanak velünk, nyomkodjanak, tapicskoljanak és suhintsanak, az esetleges kellemetlen hibákról pedig erre a linkre kattintva tájékoztassanak minket!

Ha tetszik az app, értékeljen minket iTunes-on! Köszönjük, hogy minket olvas!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?