Megújult az Index Iphone-on!

2018.11.21. 11:24

Az appoknak ugyanúgy szükségük van időnként ráncfelvarrásra, mint a középkategóriás autóknak, vagy a felső kategóriás hollywoodi színésznőknek. Az Index app megújulása ráadásul most nem csak egy egyszerű facelift, hogy akkor kicsit áramvonalasítjuk a betűket, átrajzoljuk az ikont, belepakolunk még négy légzsákot, és adunk hozzá ingyen téli gumi szettet, hogy jobban vigyék. Az új, letisztult appban ugyanis lesz számos új funkció is, így például, ha a kezdőképernyőn lazán balra suhint, előjön egy gyors menü, ahol többek közt

  • megtudhatja, hogy mely cikkeink a legnépszerűbbek a Facebookon,
  • hogy mik voltak a vezető anyagok az elmúlt órákban,
  • de innen mindig, kattintás nélkül, azonnal elérheti a legfrissebb Napirajzot is.
  • Ja és mindig ellenőrizheti, hogy tényleg szabad-e az Index, az appban megjelenő barométert egyenesen a szabadindexeu-ról tölti le a szerkesztőség aktuális állapotát.

Az új appunk legfrissebb verzióját már letöltheti az iTunes-on keresztül, ha erre a linkre kattint!

Számos egyéb apró kényelmi funkciót is beépítettünk az új Index appba, így például a címlapon kék időpont jelöléssel emeljük ki azokat a a cikkeket, amelyek az elmúlt fél órában élesedtek, így gyorsan megtudhatja, hogy mi történt a világban azóta, hogy nem tapadt a hírekre.

Ha a mindig mosolygós és összeszorított foggal boldog pr-közlemények stílusában nyomnánk továbbra is, akkor azt kéne írnunk, hogy lényegesen egyszerűsítettük a menürendszert, és a beállításokat is megtisztítottunk a felesleges sallangoktól. De hogy a depressziós rendszergazdák megkapják az igazságot, el kell árulnunk, hogy az új appból hiányzik egy sor offline funkció: nem lehet lementeni a címlapot és az elmentett cikkeket sem lehet netkapcsolat nélkül elérni. Méréseink szerint ugyanis az olcsó gigabájtok korában erre már a legtöbb felhasználónak nincs szüksége, mindössze havonta pár százan használták ezeket a funkciókat.

Az új applikáció először a reklámszövegírók és belsőépítészek kedvenc mobil operációs rendszerén, az iOS-en jelenik meg, de szeretnénk, ha nemsokára az androidos verzió is megújulna.

Ráadásul mindez csak a kezdet, az appot ezentúl rendszeresen új funkciókkal bővítjük majd, így

  • nemsokára a legfrissebb podcastek, akták és videók is elérhetőek lesznek a gyorsmenüből,
  • terveink szerint személyre szabott push-üzenetekre is fel lehet majd iratkozni,
  • és előbb utóbb képes hírösszefoglalót is kínálunk majd az appban.

Vagyis maradjanak velünk, nyomkodjanak, tapicskoljanak és suhintsanak, az esetleges kellemetlen hibákról pedig erre a linkre kattintva tájékoztassanak minket!

Ha tetszik az app, értékeljen minket iTunes-on! Köszönjük, hogy minket olvas!