Kérdése van a koronavírusról? Jöhet!

2020.03.16. 14:37

Rendkívüli helyzet van, rendkívüli időket élünk, olyan gyorsan megváltozott körülöttünk minden, hogy csak kapkodjuk a fejünket. Korábban elképzelhetetlen helyzetek váltak egyik napról a másikra mindennapivá. És a hirtelen változás, az új helyzet rengeteg problémát, témát, kérdést vet fel. Nekünk is rengeteg kérdésünk van, és nagyon sok kérdést kapunk az olvasóinktól is.

A kormányzati operatív törzs ugyan minden nap tart egy sajtótájékoztatót, ezek egyre komolytalanabbak. Eleinte flottul ment minden, szakemberek várták és válaszolták meg türelemmel az olvasókat képviselő újságírók kérdéseit. Az utóbbi napokban azonban érezhetően megváltozott a kormányzat hozzáállása a sajtóhoz, a tájékoztatáshoz. A hivatalos szervek, az illetékes emberek régóta nem válaszolnak a telefonos vagy emailes megkereséseinkre. Majd ezt tetézve az operatív törzs napi sajtótájékoztatóin először kettőre, majd egyre korlátozták a feltehető kérdések számát, ráadásul sokszor ezekre se kapunk érdemi válaszokat.

De ettől nem lesz kevesebb dilemma, kérdés. Sőt. 

Márpedig mi ezekkel foglalkozunk. Ezért kedden délelőtt 10 órától várjuk olvasóink kérdéseit a koronavírussal kapcsolatban. A kérdésekre szakértők segítségével igyekszünk majd élő adásban válaszolni, amire pedig nem tudunk azonnal, azokat összegyűjtjük, és ahogy lesz válaszunk, közöljük őket.

Szóval, gondolkozzanak, mit szeretnének tudni, és mi mindent megteszünk, hogy nálunk meg is tudják.

Kedden délelőtt 10 órától nézzenek minket az Indexen, és kérdezzenek a Facebookon.