Árpád
-2 °C
4 °C

CeBIT, pia, nő

2008.03.04. 09:58
0 hozzászólás
Két év után visszatértünk Hannoverbe, a CeBITre, hogy lebuktassuk a kütyüvilág legbizarabb torzszülötteit, hogy felkeressük a legviccesebb országok standjait, hogy beszolgáljunk az iparági áttörésekről, és hogy annyi félmeztelen hoszteszt fotózzunk le, amennyivel bőven ki lehet tapétázni egy átlagos szoba falát.Utunk nem volt veszélytelen, Kovács ügynökkel 1038 kilométert kellett megtennünk, és többször sikerült kis híján letéríteni minket a helyes útról. Először egy prágai sörözőben:


aztán egy drezdai kocsmában állt ki komoly próbatételt akaraterőnk:


Most viszont itt vagyunk a félmilliós városban, ahol a Scorpions meglátta a napvilágot, ahol "a II. Világháború harmadik legsikeresebb tengeralatjáró-parancsnoka", Erich Topp született, és ahol a kiállítás kedvéért egyirányúsítják az autópályákat. Miközben megközelítjük az objektumot, elmerengünk azon, hogy a diverzifikáció vajon az egyetlen útja-e a fejlődésnek, vagy csak egy ostoba szó. Nemsokára valami borzasztóan innovatív mellől jelentkezünk.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?