Orbán
15 °C
23 °C

Adsl a válság áldozatainak

2009.04.02. 15:10 Módosítva: 2009-04-02 15:10:20
Fél évig számlafizetés nélkül használható az EnterNet adsl-előfizetése, ha az ügyfél korábban befizette a számlafizetési biztosítás díját.

Számlabiztosítási szolgáltatást vezetett be az EnterNet , mert a mostani gazdasági helyzetben az emberek viszonylag könnyen elveszíthetik az állásukat, és bajba kerülnek, amikor be kell fizetni a számlákat. Az EnterNetnél a biztosítási díjat fizetők, ha az ügyfél az önhibáján kívül elveszti a munkáját, hat hónapig használhatják internetelérésüket, például munkakeresésre. Vagy arra, hogy a fórumokon pocskondiázzák korábbi munkaadójukat.

A biztosítás havi díja az EnterNet által nyújtott netszolgáltatás havi díjának a bruttó 6,49 százaléka. Alapfeltétel a meglévő munkaviszony, és a biztosított életkorának 18 és 60 év között kell lennie. A biztosítottnak nem lehet harminc napnál régebbi tartozása az EnterNet felé.

„Egyre inkább látjuk, hogy a válságnak köszönhetően ügyfeleink fizetési morálja leromlott. Úgy gondoljuk, hogy egy ilyen szolgáltatás ebben a helyzetben nagyon is életképes lehet, hiszen nagyobb biztonságot tudunk nyújtani előfizetőinknek" - írja Bauer Róbert, az Enternet cégcsoport igazgatóságának elnöke a csütörtökön kiadott sajtóközleményben.