Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Zelma, Rajmund
-7 °C
1 °C

Augusztus 6-án elkészül a Windows 7

2009.07.22. 10:40 Módosítva: 2009.07.22. 10:44
A Microsoft részletesen elmondta, hogy a különböző ügyfelei mikor juthatnak hozzá az új operációs rendszeréhez. A hivatalos világpremier dátuma nem változott.

Két hét múlva lezárják a Windows 7 kódját, és az operációs rendszer már mehet is a gyártósorra. Kedden a Microsoft azt is elárulta, hogy a különböző üzleti partnerei és felhasználói mikor tölthetik le a telepítőket.

Augusztus 6-án az MSDN fejlesztői közösség tagjai szerezhetik meg a Windows 7 gyártásra kijelölt (RTM) verzióját. A Microsoft fontosabb üzleti partnerei augusztus 16-án kapják meg az angol nyelvű változatot. A többi ország sokkal később, október 1-én szerezheti meg a lokalizált verziót.

A számítógépgyártók az RTM hivatalos megjelenése után két nappal szerezhetik meg a telepítőket. Így is bőven lesz idejük arra, hogy a Windows 7 október 22-i bemutatójára legyártsák a Windows 7-tel felszerelt számítógépeket.

Hamar Windowshoz jutnak a rengeteg szoftverlicencet vásárló üzleti ügyfelek, ők augusztus 7-én kapják meg a telepítőket, ha benne vannak a Microsoft termékfrissítési programjában. Akik nincsenek, azok szeptember 1-én jutnak új Windowshoz.

Az egyszerű felhasználóknak ugyan várniuk kell október 22-ig, de rögtön az egész háztartást elláthatják Windows 7-tel. A Microsoft közölte, hogy lesz családi csomag, amellyel három gépre lehet feltelepíteni az operációs rendszert. A kedvezményes csomagról több nem derült ki, de a Register brit informatikai lap szerint 150 dollár körül várható a háromgépes licenc ára.  • Vennék
  • Hírek