Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A videók miatt óriásit nő az net forgalma

2009.11.18. 13:29
2012-ig biztosan a netes videók jelentik majd az online forgalom növekedésének motorját, állítja a Cisco.

Az internet információforgalma 2012-re meg fog hatszorozódni 2007-hez képest, mivel egyre több felhasználó néz videót a világhálón, ileltve tölt fel rá. Ezt Robert Pepper, a vezető internetes hardvergyártó Cisco cég alelnöke jelentette ki szerdán. Pepper szerint az internet forgalomnövekedése évi 46 százalékos lesz 2012-ig, és ennek a videó a hajtómotorja.

A videó számára nincsenek nyelvi akadályok, helyi tartalmak, és nem befolyásolja népszerűségüket a műveltség sem. A videó révén a felhasználók sokkal könnyebben léphetnek az interneten interakcióba, emelte ki Pepper.

Pepper az IGF internetszabályozási fórum egyiptomi ülésének zárónapján beszélt Sarm el-Seikben. A fórumon több mint 100 országból 1500 személy tanácskozott az internet jövőjéről kormányzat és civil szervezetek valamint magánvállalatok képviseletében.