Szex élőben a Twitteren

2009.12.22. 08:36

Nem valószínű, hogy az az újdonsült házaspár örülne barátjuk akciójának, aki úgy döntött , hogy vicces lesz, ezért a friss házasok minden egyes ágybéli akciójáról hírt ad a Twitteren.

Ha hihetünk a bejegyzéseknek, akkor az történt, hogy a barát vásárolt egy nyomásérzékelő eszközt, melyet a nászút idején becsempészett barátai ágyába, a matrac alá. Ha történik valami akció, akkor a készülék jelez, és máris megy a bejegyzés Twitterre, hogy mikor kezdődött, mikor végződött, mennyire volt viharos.

A bejegyzések szerint az illető december 9-én kezdte meg az „online közvetítést”: „Rajta vannak! 1. – Az akció 12.21-kor kezdődött. Súly: 84 kg”., majd három perccel később: „Túl vannak rajta. 1. – Vége: 12.24. Időtartam: 3 perc. Szenvedélyesség: 8 pont (scary). Megjegyzés: Ez tényleg az volt?”

Ám később kiderült, ez csak „teszt” volt, mivel csak  a kémkedő próbálgatta az ágyat és a működést, az első „igazi” később jött: „Rajta vannak! 2. – Az akció 15.50-kor kezdődött. Súly: 151 kg.” Majd 22 perccel később: „Túl vannak rajta. 2. – Vége: 16.12. Időtartam: 22 p 5 mp. Szenvedélyesség: 4 pont (easy listening). Megjegyzés: Szép munka!”.

Twitter

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport