Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

YouTube Doubler az új őrület

2010.01.08. 10:17 Módosítva: 2010-01-08 10:17:47
Kevesen gondolnák, milyen hihetetlen teljesítményekre képes manapság a tudomány és a technika. Az új őrület című sorozatunkban bemutatjuk a YouTube Doublert, amivel két videót lehet egyszerre megnézni.

Nem teljesen új, de annál hasznosabb szolgáltatás bukkant fel és terjedt el futótűzként a napokban az interneten: itt a YouTube Doubler, amivel össze lehet keverni egymással két YouTube-videót. Például Muszorgszkij Sosztakoviccsal, az AC/DC-t a Black Sabbath-tal, vagy Rihannát Beyoncéval. Ennél azonban sokkal érdekesebb eredményre jut, aki olyan egymással látszólag össze nem illő videókat választ, mint a Muszorgszkij-Black Sabbath, esetleg az AC/DC-Beyoncé párosítás. A videóknál még azt is be lehet állítani, hogy melyik hányadik percnél kezdődjön, és az eredményt ki lehet posztolni a Disqusra, a Facebookra, a Twitterre és a Yahoora. Egy új internetes mém születésének volnánk tanúi? Talán igen.

Íme egy szemléletes példa az Index mashuplaborjából, jó szórakozást!

ytd450