Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

MacBookot dedikált Steve Ballmer

2010.01.25. 14:14 Módosítva: 2010-01-25 14:15:18
Steve Ballmer, a Microsoft CEO-ja egy tennesseei egyetemen aláírta egy hallgató MacBookját. Az Apple termékeit korábban többször ostorozó üzletember most sem állta meg kommentár nélkül.

Most már hivatalos: Steve Ballmernek van humora. A CES-en tartott nyitóbeszédében például a PowerPoint új képességeinek ecsetelésekor azt írta egy diára, hogy „developers, developers, developers”. Ez még megrendezettnek tűnhetett, de a nashville-i Trevecca Nazarene Universityn tett látogatásakor Ballmer kapásból írt egy nagyon vicceset – az egyik diák MacBookjára.

ballmer-100122.png

A Microsoft-vezér egy, a cég megoldásait népszerűsítő turné során érintette az egyetemet – írja az AppleInsider. Eredetileg a egy helyi szakkonferenciára érkezett, de később találkozott néhány hallgatóval is. Az egyik diák pedig az orra alá tolta a MacBookot, megkérve Ballmert, hogy írja alá a laptopot. „Windows van rajta, esküszöm” – viccelődött a hallgató. Ballmer nevetett, dedikálta a MacBookot, majd a neve fölé írta: „Kell egy új?” Az eseményről videó, az aláírásról fotó is készült.

Ballmer nem először poénkodik az Apple termékeivel. Szeptemberben például egy belsős Microsoft-rendezvényen iPhone-t látott az egyik alkalmazott kezében, mire elvette a telefont, majd úgy tett, mintha rátaposna.