Már itthon is előrendelhető a Kinect

2010.07.21. 14:00
A Microsoft új kiegészítője, a Kinect már itthon is megvásárolható csomagban és külön is. A felhasználók játékot is kapnak hozzá.

A Microsoft bejelentette a Kinect, vagyis a vezérlő nélküli játékot kínáló Xbox 360 kiegészítő magyarországi árát. A Kinecttel Wii-szerű élményt tud nyújtani az Xbox 360, vagyis a játékos a mozgásával irányíthatja a játékokat – sőt, semmilyen kontrollert nem kell kézben tartani eközben. A fekete, tévé alá helyezhető dobozban van mozgás- és mélységérzékelő, kamera, mikrofon és egy spéci processzor, ami futtatja a megfelelő illesztőprogramokat. A Kinect figyeli, ahogy a játékos mozog és ezt jeleníti meg a képernyőn.

A kiegészítő itthon is előrendelhető már csomagban és külön is. A csomag tartalmaz egy 4 gigabájtos Xbox 360 konzolt, magát a Kinectet, valamint a Kinect Adventures című játékot, mindezt 89 990 forintos ajánlott fogyasztói áron. Akiknek már van Xbox 360 konzoljuk, azok megvásárolhatják a Kinect szenzort és a Kinect Adventures játékot együtt  41 990 forintért. Az érzékelő mindegyik Xbox 360 konzollal kompatibilis. Az új, 4 gigabájtos Xbox 360 konzol augusztustól lesz megvásárolható 59 990 forintért. Ez a modell új dizájnt kapott, és beépített Wi-Fi N-képességgel, 4 gigabájt belső flashmemóriával, érintésre működő gombokkal, valamint matt fekete borítással rendelkezik.

A termék őszi bevezetésekor 15 játék közül válogathatnak majd a játékosok.  • Hírek
  • Bankszámla