Jön a Twitter Media

2010.07.27. 11:28
Új alkalmazást tesztel a Twitter, ezentúl majd a twitfolyamban lehet megnézni a videókat és képeket. A Twitter Media névre keresztelt új funkció még nem éles, csak néhány felhasználónál jelent meg néhány órára.

A Twitter végre meglépni azt, amit szinte az összes mashup már tud: nemsokára a twitterfolyamban is megjeleníti a videókat és képeket. Eddig ugyanis csak egy linket láttak a felhasználók, amire rá kellett kattintani, hogy megnézhessék a posztolt képeket és videókat.

tweet-privacy-b-640

Hétfőn néhány felhasználó új opciót talált a beállítások között: "show photos and videos from everyone", vagyis mutassa a fotókat és videókat mindenkitől. Alaphelyzetben tehát csak azokat a videókat és képeket látja a felhasználó, amelyeket ismerősei osztanak meg. Az nem teljesen világos, hogy ezt az opciót bekattintva tényleg valamennyi, vagyis több millió Twitter-felhasználó által beküldött videókat is láthatja, vagy csak azt, amit ismerősei retwitelnek, újraosztanak. Lássuk be, az első felvetésnek nem sok értelme van.

A Twitter Media névre keresztelt alkalmazásról még nem sokat tudni, maga a Twitter is csak annyit közölt, hogy valóban tesztelik ennek lehetőségét, tegnap ezért jelent meg néhány felhasználónál az opicó néhány órára.

Meg kell jegyezni, hogy a különböző Twitter-kliensek többsége már a twitfolyamban mutatják a videókat és képeket, vagyis nem kell rákattintani, hogy megnézhessük.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 5

Megint 150 vadonatúj, izgalmas téma ismét meglepő válaszokkal

MEGVESZEM