Többször szexelnek az iPhone-júzerek

2010.08.11. 12:51
Tisztázatlanok az ok-okozati összefüggések, de a statisztikák arról árulkodnak, hogy az iPhone-használók kétszer több szexpartnert találnak, mint az androidos júzerek.

Az ismerkedőportálokon néhány profilképben kell bemutatkozni a leendő partnernek, ami komoly kihívások elé állítja a társkeresőket. Az OK Cupid portál már adott néhány jó tanácsot arról, hogy miként kell pózolni, és most azt is elárulja, hogy a statisztikák szerint melyik fényképezőgépek készítik a legvonzóbb felvételeket.

Felmérésükhöz több mint félmillió fényképet párba állítottak, és megkérték a felhasználókat, hogy válasszák ki a vonzóbbat. Kamerák és mobilok is szerepelnek a statisztikában.

Profik előnyben

Lehet bohóckodni az okostelefonokkal, de aki szexpartnert keres, az inkább komolyabb fényképezőgéppel készítse el a profilképét. Csak a Sony Ericsson és az Apple mobiljaival készült képeket találták vonzónak, míg a fényképezőgépek közül csak a Nikon Coolpix és a Kodak EasyShare került a grafikon negatív tartományába. A Panasonic Micro 4/3s győzött, és a Canon lenyomta ősi riválisát, a Nikont. A legbénább képek Motorolával készültek.

A névtelen adatokból azt is kiderítették, hogy kortól függetlenül az iPhone-júzerek szerzik a legtöbb partnert, és a harmincévesek körében az iPhone kétszeres előnyt jelent az Androiddal szemben.

500x sexandsmartphones500 01

Technikás partnerek

Vakuzni csak akkor érdemes, ha valaki idősebbnek akar látszani. Sokkal idősebbnek. A 28 évesekről készült vakus képek pont annyira vonzóak, mint a 35 évesekről vaku nélkül készült képek. Az oka igen egyszerű: a legtöbb kamerán a vaku közvetlenül az arcot világítja meg, és ezzel kiemeli a ráncokat, és furcsa árnyékok keletkeznek a képen. Profi vakuval, amely a plafon felé irányítható, megoldható a probléma. Fontos a kis mélységélesség is, mert az érdeklődők a kép főszereplőjét akarják jól látni, nem a hátteret.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport