Justin Bieber ráuszította rajongóit egy tinire

2010.08.17. 10:42
Egy detroiti fiatal valahogy megszerezte a tinisztár Justin Bieber mobilszámát, és írt neki egy sms-t. A sztár ezen feldühödve kitwitelte a rajongó számát. A fiú 26 ezer sms-t és több ezer hívást kapott.

Justin Bieber szombaton megszegett egy alapvető szabályt, kitwitelte, hogy „mindenki hívjon vagy küldjön sms-t" egy mobilszámra. A gond csak az volt, hogy a mobilszám nem az övé volt, hanem egy fiatal rajongójáé. A tizenéves fiú több ezer telefonhívást és sms-t kapott – írja a Mashable.

Bieber rövid időn belül törölte a twitet, de ez már nem számított, addigra már nagyon sokan retwitelték, továbbosztották a számot. A Gawker értesülései szerint a fiút Kevin Kristopiknak hívják, és Detroitban lakik. Röviddel mobilszámának nyilvánosságra kerülése után törölte magát a Twitterről, utolsó üzenete az volt: „Kösz, hogy kiadtad a telefonszámom @justinbieber".

Maga Kevin Kristopik sem teljesen ártatlan az ügyben, Bieber egyik barátjától, Ryan Butlertől lopta el a sztár mobilszámát, és azt tette, amit az őrült rajongók szoktak: írt neki egy sms-t. Ezzel később el is büszkélkedett a Twitteren. Erre volt válasz Bieber twitje.

Kristopik egy videót is készített arról, hogy több ezren próbálják felhívni. Szinte másodpercenként érkeztek a hívások és az sms-ek. Összesen 26 ezer sms-t kapott.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 1-2-3-4-5

5 könyv
Több mint 600 meghökkentő, érdekes és tanulságos történet!

MEGVESZEM