Novemberben indul a magyar Xbox Live

2010.10.12. 11:07
Hazánk november 10-én csatlakozik az Xbox Live közösséghez, de a magyar játékosok nem hivatalosan már eddig is csatlakozni tudtak.

Nehezen mozdult meg a Microsoft, hogy hazánkba is elhozza az Xbox 360 konzol egyik alapszolgáltatását. A gémerek novembertől előfizetési díj nélkül készíthetnek személyes profilt, és böngészhetnek az Xbox Live online áruházában, illetve ingyenes demókat tölthetnek le. Aki Xbox Live Gold előfizetést vásárol (ajánlott ára évi 16990 forint) multiplayer módban játszhat, és videotelefonálhat a Kinect segítségével.

Az sem jelent gondot, ha valaki már korábban csatlakozott a közösséghez angliai vagy német lakcím megadásával. Ők korábbi nevüket és pontszámukat megtartva állíthatják át hozzáférésüket magyarra, és a korábban letöltött tartalmak is használhatók maradnak.

A Microsoft Magyarország arra figyelmezteti a felhasználókat, hogy a korábbi tartalmakat töltsék le és mentsék el a merevlemezükre vagy usb-meghajtóra, mert egyelőre nem tudták megoldani, hogy az átállás után is lehetőség legyen azok újbóli letöltésére. Nem lesznek használhatók a más országban vett Xbox Live kártyák, és a Zune filmek sem elérhetők a magyar rendszerről.

Egyelőre nem tudni, hogy a magyar Xbox Live a hétfőn bejelentett Windows Phone 7 mobilokkal is használható lesz-e.  • Hírek
  • Hírek