Gyöngyi
9 °C
25 °C
Index - In English In English Eng

hÁROM CSATORNA IS BLOKKOLJA A gOOGLE tv-T

2010.10.22. 15:16
hÁROM CSATORNA NEM ELÉRHETŐ A gOOGLE tv-N, MERT A TÁRSASÁGOK BLOKKOLJÁK AZ EGYES SOROZATRÉSZEK ELÉRHETŐSÉGÉT. a gOOGLE TÁRGYAL A TÁRSASÁGOKKAL.

aZ abc, A cbs ÉS AZ nbc BLOKKOLJA A TV-ADÁSOKAT, HOGY AZOK NE LEHESSENEK ELÉRHETŐEK A gOOGLE tv-N. aZ EZEKEN A CSATORNÁKON SUGÁRZOTT SOROZATOK TELJES EPIZÓDJAIT MEG LEHET NÉZNI A TÁRSASÁGOK HONLAPJAIN, DE A gOOGLE tv-N NEM.

a HÁROM CSATORNA SZÓVIVŐJE MEGERŐSÍTETTE, HOGY BLOKKOLJÁK A gOOGLE tv-T, BÁR ELŐZETESEKET MEG LEHET NÉZNI AZ abc ÉS AZ nbc CSATORNÁKON. a VITA MÁR TART EGY IDEJE A gOOGLE ÉS NÉHÁNY NAGYOBB MÉDIACSOPORT KÖZÖTT, EZ UTÓBBIAK NINCSENEK MEGGYŐZVE ARRÓL, HOGY A gOOGLE MŰKÖDŐ ÜZLETI MODELLT TUD MUTATNI NEKIK.

nYÁRON A gOOGLE ARRA VETTE RÁ A TÁRSASÁGOKAT, HOGY OPTIMALIZÁLJÁK WEBOLDALAIKAT, HOGY PROBLÉMA NÉLKÜL TUDJANAK MŰKÖDNI A gOOGLE tv-N. nÉHÁNY TÁRSASÁG, MINT A wARNER bROTHERS CSOPORTHOZ TARTOZÓ hbo MEGTETTE. mÉG AZ nbc-HEZ TARTOZÓ cnbs IS MEGTETTE. dE NÉHÁNY TÁRSASÁG NEM VOLT HAJLANDÓ ERRE.

a gOOGLE MOST TÁRGYALÁSOKAT FOLYTAT A HÁROM ÉRINTETT CSATORNÁVAL – ÉRTESÜLT A rEUTERS. eZ AZ abc TULAJDONOSA, A dISNEY MEG IS ERŐSÍTETTE, MAGÁRÓL A TÁRGYALÁSRÓL AZONBAN EGYIK FÉL SEM AKART NYILATKOZNI.