Erik, Alexandra
EUR 384,08 Ft
USD 364,84 Ft
9 °C
23 °C

sZÍNES LEHET AZ ÚJ nOOK

2010.10.22. 16:14
a bARNES & nOBLE ÚJ E-KÖNYV-OLVASÓT AD KI VÁRHATÓAN MÉG EBBEN A HÓNAPBAN. a HÍREK SZERINT SZÍNES LESZ AZ OLVASÓ ÉS aNDROID FUT RAJTA.

a BARNES & NOBLE OKTÓBER 26-ÁN MUTATJA BE AZ ÚJ nOOKOT – TUDTA MEG a cnet. rENGETEG PLETYKA MERÜLT FEL AZ ELMÚLT HETEKBEN ARRÓL, HOGY MILYEN LESZ AZ E-KÖNYV-OLVASÓ, DE A KÖNYVKIADÓ TERMÉSZETESEN NEM KOMMENTÁLJA AZ ÉRTESÜLÉSEKET.

a CNET FORRÁSA SZERINT nOOK COLOR LESZ A NEVE, EMIATT ARRA KÖVETKEZTETNEK, HOGY SZÍNES LESZ AZ OLVASÓ. a KIJELZŐJE HÉT INCHES LESZ ÉS 249 DOLLÁRBA KERÜL MAJD. áLLÍTÓLAG AZ EGÉSZ CÉG ERRE A TERMÉKRE KONCENTRÁL, IGAZI NAGY DOBÁSNAK KELL LENNIE. EGY NAGY LÉPÉST AKARNAK TENNI ELŐRE AHELYETT, HOGY AZ aMAZONT KERGETNÉK.

aZ ÚJ OLVASÓ ANDROIDOS LESZ, UGYANAKKOR NEM LESZNEK OLYAN FUNKCIÓI, MINT AZ aPPLE TABLETJÉNEK. aZ ÚJ nOOK MEGJELENÉSE NEM JELENTI AZT, HOGY A RÉGIT KIVONJÁK A FORGALOMBÓL, AZOKAT TOVÁBBRA IS ÁRUSÍTANI FOGJÁK, DE KAPNAK EGY NAGYOBB SZOFTVERFRISSÍTÉST.

a NAGY KÉRDÉS PERSZE AZ, HOGY MILYEN LESZ A SZÍNES KIJELZŐ. KORÁBBAN A mIROSOL BEMUTATOTT OLYAN E-INKET OLVASÓKAT, MELYEKNEK SPECIÁLIS SZÍNES KIJELZŐJE VOLT ÉS KÖZVETLEN NAPFÉNYBEN IS LEHETETT LÁTNI. eZEK A KÉSZÜLÉKEK AZONBAN 2011-IG NEM KERÜLTNEK A POLCOKRA. pERSZE A nOOKNÁL HASZNÁLT MEGOLDÁS TELJESEN MÁS TECHNOLÓGIA IS LEHET, EGYELŐRE NEM SOKAT TUDNI ERRŐL.

a bARNES & nOBLE KICSIT LEMARADT A PIACON AZ aMAZONNAL SZEMBEN, ÍGY VALAMI ÚJAT KELL MUTATNIA AHHOZ, HOGY A VÁSÁRLÓK A NOOKOT VÁLASSZÁK A kINDLE-LEL SZEMBEN. aZ AMAZON NYÁRON MUTATTA BE A kINDLE LEGÚJABB GENERÁCIÓJÁT ÉS AUGUSZTUS VÉGI MEGJELENÉSE UTÁN A LEGJOBBAN FOGYÓ TERMÉKKÉ VÁLT A VILÁG LEGNAGYOBB ONLINE KERESKEDŐJÉNÉL.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek