Koronavírus adatok

2022. jan. 27.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Károly, Karola
2 °C
7 °C

Kölcsönözhetőek lesznek az amazonos könyvek

2010.10.25. 16:23
Néhány megkötéssel kölcsön lehet majd adni a Kindle-re megvett könyveket. A kölcsönadott könyvek úgy viselkednek, mint az igaziak, addig nem olvashatjuk, míg vissza nem kapjuk.

Az Amazon bejelentette, hogy hamarosan kölcsönözhetővé teszi a Kindle-re letöltött könyveket. Ez azt jelenti, hogy más Kindle-tulajdonosoknak tudjuk kölcsönadni a megvett könyvet két hétre. De vannak megkötések.

A kölcsönzött e-könyv például úgy viselkedik, mint egy igazi papírkönyv, vagyis ha kölcsönadjuk, akkor addig nem olvashatjuk a saját olvasónkon, míg vissza nem kapjuk. Hiába van ott fizikailag az olvasón, nem lesz hozzáférésünk.

A másik megkötés, hogy lesz néhány könyv, amit nem lehet majd kölcsönadni. Még nem lehet biztosan tudni, de valószínűleg a kiadók dönthetnek úgy, hogy nem teszik kölcsönözhetővé néhány kiadványukat.

Végül pedig minden könyvet csak egyszer lehet kölcsönadni. Éppen ezért érdemes meggondolni, ki az a valaki, aki biztosan elolvassa az adott könyvet és nem csak ül rajta, míg le nem jár a kölcsönzési idő.  • Vennék
  • Bankszámla