16:00, December 03.
Hollandia 0
Egyesült Államok 0
Kalifa Nemzetközi Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 03.
Argentína 0
Ausztrália 0

Giccskarácsony, nagykarácsony

2010.12.21. 10:44
Karácsonykor eluralkodik a világban a gagyi. Mindenféle világító, zenélő és villogó díszekkel van tele a város és rendes háztartás nem is indul neki a karácsonynak éneklő karácsonyfaizzó nélkül.

Karácsony előtt "át kell nézni néhány száz égőt, aztán fel kell állítani a Mikulást a nyolc rénszarvassal és a Boldog Karácson kiírást is". De ha nem akarjuk úgy végezni karácsonykor, mint Chevy Chase a Karácsonyi vakáció című filmben, szerényebb karácsonyi kütyükkel kell beérni.

Ami persze nem jelenti azt, hogy kevésbé látványos. Usb-n számítógéphez csatlakoztatható kütyüket mutatunk be, melyekkel feldobhatjuk az iroda hangulatát a karácsonyig hátralévő néhány napban.

Kezdjük rögtön a karácsony egyik legfontosabb kellékével, a karácsonyfával. Ennek mindenféle műváltozatát ismerhetjük, de a hatvanas évekből ismert üvegszálas búrára hajazó fa talán mindent visz. Mint ötven évvel ezelőtti elődje, itt is mindenféle színekben pompázik a fa, a piros, zöld és kék váltakozik. Kétféle méretben lehet kapni, egy kisebb és dundibb, illetve a magasabb és karcsúbb változatban.

A legfrissebb előrejelzések szerint idén karácsonykor sem számíthatunk hóra, így lemondhatunk az igazi hóemberről. Nem úgy a laptop mellett, pirosan és kéken villogó sapkás hóembert vehetünk. Ha ez nem elég, akkor megfejelhetjük az egészet egy doboló hóemberrel. Mely nem csak dobol, hanem villog és zenél is.

Kicsit komolyabbra fordítva a szót, karácsonykor is szükségünk lehet pendrive-ra, melyen a már tavaly összeállított karácsonyi playlistet vihetjük át a rokonokhoz, hogy őket is boldogítsuk Frank Sinatra klasszikusaival. A legjobb erre a mikulás pendrive-ok: az kisebbik a kéménybe szorult, a nagyobbik pedig piros és hópelyhes.

A kütyüket az Egérbolttól kaptuk.  • Hírek
  • Hírek