Dénes
2 °C
21 °C
Index - In English In English Eng

Csak szeptemberben kezdik el gyártani az iPhone 5-öt

2011.04.12. 15:15

Az Apple egyik beszállítója szerint csak szeptemberben kezdik el gyártani az iPhone 5-öt. Ez azt is jelenti, hogy a mobilt csak év végén vagy jövő év elején kezdik el árulni – jelezte az Avian Securities. Az információ az Apple egyik jelentős beszállítójától származik.

Arról már korábban is voltak hírek, hogy az Apple nem a megszokott ütemben mutatja be az új iPhone-t, hanem néhány hónappal később. A cég persze nem nyilatkozik az ügyről, hivatalosan soha nem mondják meg előre, hogy mikor mutatják be az új termékeket. A nyár eleji időpont is a sokéves gyakorlat miatt fontos.

Az Avian Securities azt is tudni véli, hogy olcsóbb és rosszabb specifikációval rendelkező iPhone is készül. Az elmúlt hónapokban állítólag több olyan információt hallottak, mely erre enged következtetni.

Ha az iPhone következő verziója valóban nem kerül piacra jövő év elejéig, az elég nagy előnyt adhat a nagy riválisnak, az Androidnak. A nyári és a karácsony előtti szezonban jelentős szeletet hasíthatnak ki a mobilpiacból. Kivéve akkor, ha az Apple-nek van valami más a tarsolyában a következő hónapokra.

15%
5999 Ft
5100 Ft
15%
5990 Ft
5092 Ft