Ármin, Pálma
9 °C
28 °C

Fix díjas roaming adatdíjcsomagokat vezet be a T-Mobile is

2011.05.30. 15:20

Travel & Surf néven új, kedvező fix díjas roaming adatdíjcsomagokat vezet be július 1-jétől a T-Mobile.

Az új napi és heti roaming adatdíjcsomagok 29 országban - az EU 26 államában valamint Norvégiában, Liechtensteinben és Izlandon, az adott ország területén működő minden, a Magyar Telekommal szerződött partnerhálózaton - teszik lehetővé a költségkímélő mobil internetezést.

A  júliustól bevezetésre kerülő -  minden Deutsche Telekom  leányvállalatnál egységesen Travel & Surf-nek keresztelt - új tarifákkal a cég széles körben kívánja elősegíteni az okostelefonok és a számítógépes mobilinetrnet használatát a vakációjukat külföldön, az EU országaiban töltő turisták körében. A Travel & Surf roaming adatdíjcsomagok internetezésre, e-mailezésre vagy WAP-ozásra használhatóak fel.

A díjcsomagok hazai megrendelői több konstrukcióból is választhatnak. A napi, 24 órás elérhetőséget biztosító Travel & Surf S díjcsomag 690 forintért 10MB roaming adatforgalmat tesz lehetővé, míg a szintén napi Travel & Surf M díjcsomag 1990 forintért 50 MB-ot kínál. Mindkét díjcsomag, az S és az M-is, havidíjas előfizetéses és Domino kártyás ügyfeleinknek is elérhető lesz. Azok számára, akik nemcsak alkalomadtán, hanem nap mint nap szeretnék emailjeiket olvasni, illetve a neten szörfölni, a heti  250 MB-os, Travel & Surf L díjcsomag ajánlják 10590 forintért. Ez utóbbit kizárólag havidíjas előfizetéssel rendelkező ügyfelek vehetik igénybe.

A böngészésbe belefeledkező, vagy a háttérben óvatlanul frissítéseket elindító felhasználót idejében értesíti a szolgáltató, hogy elérte a rendelkezésére álló keret végét, és felkínálja a következő napi, vagy heti keret megvásárlásának lehetőségét.

Május elején a Vodafone jelentett be hasonlóan fix áras roaming tarifákat. A 10 MB-os napi csomag náluk is 690 forintba kerül. Azoknak az ügyfeleknek, akiknek ez nem elég és évente több alkalommal látogatnak külföldre, az előfizetést ajánlják havi 1690 forintért. Ezen tarifacsomag igénybevételével minden nap 50 MB-os adatmennyiség, tehát havi összesítésben akár több mint 1 GB adatforgalom felhasználása válik lehetővé az EU országainak bármelyikében, valamint Horvátországban és Svájcban.