Szabina
7 °C
19 °C
Index - In English In English Eng

Változik az Inbox a Gmailben

2011.07.08. 10:34

Alig egy éve mutatta be a Google a Priority Inboxot a bejövő leveleknél, ma bejelentették, hogy tovább szűrik a leveleket, megint változtatnak az Inboxon.

Néhány héten belül jelenik meg az új fejlesztés, amivel többféleképpen lehet leválogatni a leveleket. Az egyik lehetőség a Classic lesz, ez gyakorlatilag ugyanaz, amit a legtöbben használnak.

Ezen kívül választhatjuk a már ismert Priority Inboxot, az Olvasatlan leveleket, a Fontos leveleket vagy a Csillagozott leveleket. Így a Gmail automatikusan leválogatja majd a felhasználónak a fenti szempontok szerint a leveleket.

Felmerül, hogy mi a különbség a Priority Inbox és a Fontos levelek között, hiszen e kettő első látásra ugyanannak tűnik. Csak egy különbség van, a Priority Inbox az olvasatlan leveleket veszi előre, a Fontos levelek mappában pedig időrendi sorrendben vannak a fontosnak ítélet levelek függetlenül attól, hogy a felhasználó már olvasta vagy nem.

A tabok eltűnnek majd egy hét használat után, de a felhasználó természetesen bármikor megváltoztathatja, melyik fiókkal kezdje belépéskor.