Választhatunk a facebookos tartalmak közt

2011.09.15. 14:16

Egészen mostanáig a Facebook felhasználói nem válogathatták ki (vagy csak nehezen), hogy ismerőseik feedjéből mit szerettek volna látni és mit nem. El lehetett rejteni például a különböző játékokat, de azt nem lehetett meghatározni, hogy inkább a barátok és családtagok vagy a munkatársak posztjait szeretnék gyakrabban látni.

Ezen próbál változtatni a Facebook egy új gombbal, a Subscribe/Feliratkozás gombbal. Néhány napon belül elérhető lesz ez a gomb a barátok, ismerősök profilján és különböző dolgokra lehet használni majd.

Meg lehet határozni, hogy a barátok feedjéből milyen tartalmat szeretnének látni. Olyan embereket is lehet követni, akik nem ismerősök, például celebek, hírességek. Végül pedig olyanoknak a feedjében is meg lehet jelenni, akik nem is ismerősök.

Nézzük sorban: a barátok feedjének szelektálásakor meg lehet határozni, hogy mindent, normál mennyiséget (amit most is látni) vagy csak a legfontosabbakat (munkahely változás, költözés) látjuk-e. Azt is meg lehet határozni, hogy csak a fotókat szeretnénk látni, és semmiképpen nem akarunk játékkal találkozni.

Az idegenek feedjére való feliratkozás azt teszi lehetővé, hogy nyomon kövessünk olyan embereket, akik amúgy nem ismerőseink a Facebookon. Erre csak akkor van lehetőség, ha az illető oldalán ott van a gomb, vagyis engedélyezte, hogy idegenek is feliratkozzanak a feedjére.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 1-2-3-4-5

5 könyv
Több mint 600 meghökkentő, érdekes és tanulságos történet!

MEGVESZEM