Benedek
-4 °C
5 °C

Felbukkant a német Vodafone-nál az iPhone 4S

2011.10.03. 14:39

Az Apple várhatóan kedden mutatja be legújabb mobilját, amiről viszont semmi biztosat nem lehet tudni azon kívül, hogy késik. Az iPhone-okat ugyanis rendszerint nyár közepén leplezik le, októberre már Magyarországra is el szokott érni a forgalmazás, most viszont még azt sem lehet tudni, milyen lesz a mobil. Van, aki szerint ugyanolyan, mint az iPhone 4, csak erősebb hardverrel - ezek a pletykák iPhone 4S-nek nevezik a készüléket. Mások radikális dizájnváltást és átalakítást képzelnek el, ezek a híroldalak következetesen iPhone 5-ről beszélnek.

A legújabb szivárogtatás szerint ők tévednek, a német Vodafone rendszerében ugyanis az iPhone-Ticker.de szerint felbukkant az új készülék, méghozzá 4S néven. A mobilszolgáltató honlapján továbbra is megmaradt az iPhone 4 is, méghozzá 16 és 32 gigabájtos verziókban, ami talán ellentmond annak a hírnek, hogy az aktuális készülék csak 8 gigabájtos háttértárral marad a piacon, de nem feltétlenül: elképzelhető, hogy tényleg lesz váltás, csak még nem takarították ki a listázásból a most is kapható nagyobb modelleket.

Az iPhone 5-iPhone 4S háború mindenesetre eldőlni látszik, és nemcsak azért áll győzelemre a 4S-tábor, mert a Vodafone elkotyogta magát: az elnevezésre már korábban is rábukkantak az iTunes egyik bétájában, márpedig a szoftvert maga az Apple gyártja, ők meg már csak tudják.

A mobilszolgáltató oldala szerint egyébként az új készülék feketében és fehérben is elérhető lesz.