Vendel
11 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Elektronikai webshop lett az Ország Boltja

2011.10.18. 10:26

A 220volt.hu elektronikai webáruház nyerte az Ország Boltja elnevezésű webáruházversenyt. A versenyt augusztus 16-án hirdették meg. A célja az volt, hogy az internetes közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékelései segítségével megtalálják a legnépszerűbb és a legjobb minőségű webshopokat.

Az Ország Boltja trófeákat hétfő este Budapesten, az Uránia Filmszínházban adták át. Idén összesen 439 webáruház indult el a megmérettetésen minőségi és népszerűségi kategóriákban. Minőségi díjakat 10 kategóriában a Népszerűségi díjat pedig 16-ban adtak át.

Minőség díjat nyert többek között a Tactic Sport webáruház, a NetBio webáruház és a Pcland.hu webshop. Népszerűségi díjat nyert, egyebek mellett, a Horgász Online webáruház, az Iparfüméria webshop és a Special Shop.

A díjátadón Szöllősi László, a Nemzetgazdasági Minisztérium belgazdaságért felelős helyettes-államtitkára és Simon Gábor, az Országgyűlés Fogyasztóvédelmi Bizottságának elnöke méltatta a versenyt, a magyar e-kereskedelem fejlődését, a kezdeményezés jótékony hatását, valamint kiemelték, hogy a megmérettetés különlegesen hasznos fogyasztóvédelmi szempontból, hisz maga a fogyasztó részletes értékelésein alapult.