Négymillió Kindle-t adtak el decemberben

2012.01.02. 10:43 Módosítva: 2012.01.02. 12:19

Az Amazon közleménye szerint az év utolsó hónapjában heti egymillió Kindle-t adtak el. A cég nem nevesíti az egyes eszközöket, de annyit megjegyeztek, hogy a Kindle Fire, a cég táblagépe vezette az eladásokat a karácsonyi szezonban.

Fotó: Emmanuel Dunand

Az Amazon a Kindle márkanév piacra bocsátása óta nem közöl pontos eladási adatokat. December 15-én bejelentették, hogy a megelőző három hétben Kindle-ből heti egymilliót tudtak eladni, az ezt megelőző időszakról pedig semmit sem tudni. Az elemzők szerint egymillió eladásból 780 ezer Kindle Fire. Második helyen a Kindle Touch áll, a cég érintőkijelzős könyvolvasója, a harmadik helyen pedig a Kindle végzett, az eredeti, érintőképernyő és 3G nélküli e-könyv-olvasó.

Barnes & Noble továbbra is hallgat a Kindle-riválisnak szánt Nook Tablet számairól. Az Ipadből várhatóan 13,5 millió adnak el a következő negyedévben.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla